Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Τελειώνει άδοξα η καριέρα του Πογκμπά: 4 χρόνια αποκλεισμός για υπόθεση ντόπινγκ


Ο Πολ Πογκμπά είχε βρεθεί θετικός στην τεστοστερόνη σε έλεγχο ντόπινγκ μετά τον αγώνα της Γιουβέντους με την Ουντινέζε στην πρεμιέρα της Serie A, έμεινε άμεσα εκτός δράσης και τώρα έμαθε και την τιμωρία του που είναι αποκλεισμός τεσσάρων ετών, πράγμα που σημαίνει πως η καριέρα του οδεύει προς πρόωρο τέλος.

Οι δικηγόροι του Γάλλου χαφ περίμεναν ότι η ποινή θα ήταν αποκλεισμός λίγων μηνών, τόσο επειδή η ουσία στην οποία βρέθηκε θετικός δεν είναι από τις πολύ δυνατές, όσο και επειδή οι ποινές που ρίχνουν πλέον σε παίκτες για υποθέσεις ντόπινγκ δεν είναι και τόσο βαριές. Παρ’ όλα αυτά, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε και πλέον όλα δείχνουν ότι η καριέρα του τελειώνει.

Ο Πογκμπά τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τεσσάρων ετών, ποινή που ήταν η μεγαλύτερη που θα μπορούσε να επιβληθεί, με τους δικηγόρους του να ετοιμάζονται να καταθέσουν έφεση. Όπως και να έχει, όμως, το γεγονός ότι επιβλήθηκε 4ετής αποκλεισμός δείχνει, αν μη τι άλλο, ότι το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό για τον ίδιο.

Ακόμη κι αν καταθέσει έφεση πάντως, η λύση του συμβολαίου του με τη Γιουβέντους στο τέλος της σεζόν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, με το κλαμπ να έχει παγώσει ούτως ή άλλως, αφού του δίνει το δικαίωμα ο νόμος, τις απολαβές του, πληρώνοντάς του το ελάχιστο που προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις και το οποίο είναι το ποσό των 2.000 ευρώ μηνιαίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ