Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

«Εμείς υποπτευόμαστε πως υπάρχει εγκληματική ενέργεια» λέει ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου


Εμείς υποπτευόμαστε πως υπάρχει εγκληματική ενέργεια» είπε σήμερα ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με την εισαγγελική παρέμβαση για τις συνθήκες του θανάτου της.

Ο Δημήτρης Χατζημιχάλης μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στην υπόθεση τονίζοντας ότι: «Εμείς οι φίλοι της Μαίρης στεναχωρηθήκαμε από τον ξαφνικό θάνατο. Δεν ξέρουμε όμως τι έγινε. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και για τον τρόπο που χτύπησε αλλά και για το πώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Τώρα ολοκληρώθηκε μία προκαταρκτική που είχε γίνει από το αστυνομικό τμητά της Παιανίας όπου εξετάστηκε η οικιακή βοηθός και ένας φίλος της Μαίρης. Ακόμα δεν έχουμε βρει πιο είναι το ασθενοφόρο που την μετέφερε. Υπάρχει μία συσκότιση».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως «αναμένουμε να διατάξει περαιτέρω έρευνα ο εισαγγελέας. Δεν βρέθηκαν κοσμήματα και κάποια χρήματα στο σπίτι της. Στην απόφαση βρήκαν πως όλα τα πράγματα έκαναν 4.565 ευρώ. Μόνο οι πίνακες, και τα χαλιά που είχε η Μαίρη ήταν πολλά. Αυτά όλα πλέον να ερευνηθούν. Πρέπει να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου να δούμε τι έγινε εκείνο το βραδύ. Εμείς υποπτευόμαστε πως υπάρχει εγκληματική ενέργεια».

Την Τρίτη (27/02) ο προϊστάμενος πρωτοδικών Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος, με αίτημα προς την Εισαγγελία ζήτησε να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για τις συνθήκες θανάτου της ηθοποιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έως τώρα έχει καταθέσει η Γεωργιανή βοηθός η οποία βρήκε σοβαρά τραυματισμένη τη Μαίρη Χρονόπουλου μέσα στο σπίτι της, αλλά και ένας ηθοποιός ο οποίος τη βοηθούσε σε διάφορες εργασίες και φέρεται να έχει λάβει ένα ποσό από την διαθήκη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ