Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Τέλος για τον πιο ακριβοπληρωμένο Δημοσιογράφο αυτοκινήτου


Μετά από 34 χρόνια στις τηλεοπτικές δοκιμές αυτοκινήτων, ο πιο ακριβοπληρωμένος Δημοσιογράφος, παρουσιαστης, δοκιμαστής, με περιουσία άνω των 70.000.000 λιρών, Τζέρεμι Κλάρκσον αποφάσισε να σταματήσει, όντας πια 63 χρονών.

Αυτό σημαίνει πως αρκετοί οπαδοί του αυτοκινήτου και λάτρεις των εκπομπών του θα απογοητευτούν όταν μάθουν πως δεν βλέπουν πια το επιτυχημένο τρίδυμο στην τηλεόραση.   

Το θετικό της υπόθεσης είναι πως θα υπάρχει τουλάχιστον άλλο ένα επεισόδιο του «The Grand Tour», καθώς οι παρουσιαστές πρόσφατα γύρισαν από τη Ζιμπάμπουε όπου είχαν βρεθεί για γύρισμα.


Η Amazon δε σκοπεύει να σταματήσει εντελώς τις εκπομπές αυτοκινήτο και θα προσπαθήσει να εξαργυρώσει την επιτυχία του «The Grand Tour» σε κάτι νέο. Ταυτόχρονα, ο Κλάρκσον θα συνεχίσει στην πλατφόρμα, καθώς έχει και την εκπομπή «Clarkson’s Farm».

Όσον αφορά το τρίδυμο των Κλάρκσον, Χάμοντ και Μέι, ξεκίνησε να συνεργάζεται το 2003 και μέχρι το 2015 που υπήρχε και προβαλλόταν το «Top Gear», είχαν κάνει την εκπομπή την πιο επιτυχημένη στην ιστορία του ειδικού Τύπου.

Για χάρη των φανατικών που δεν ήθελαν να χαθεί η εκπομπή, αλλά και επειδή είχαν ακόμα το πάθος, οι Χάμοντ, Μέι και Κλάρκσον μετέφεραν το ίδιο πνεύμα στο «The Grand Tour», απλά με μία ελαφρώς διαφορετική μορφή.

Το «The Grand Tour» δεν έφτασε ποτέ τα ασύλληπτα επίπεδα προβολής και λατρείας του «Top Gear», αλλά αποτελούσε και πάλι μία από τις καλύτερες εκπομπές της Amazon.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ