Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024


Στον απρόβλεπτο κόσμο της σοουμπίζ μια από τις διαχρονικές αξίες φαίνεται να είναι η φιλία του Brad Pitt και του George Clooney. Μάλιστα οι σταρ συνεργάζονται ξανά σε μια νέα ταινία με τίτλο «Wolfs», που γυρίζεται μεταξύ άλλων στη Νέα Υόρκη.

Ο 60χρονος Pitt και o 62χρονος Clooney έχουν ήδη δοκιμαστεί σε διάφορες συνεργασίες, όπως στις «Εξομολογήσεις ενός επικίνδυνου μυαλού» (2000) και σε τρεις ταινίες της σειράς «Ocean’s Eleven».

«Είναι παντοτινοί φίλοι» φέρεται να λέει ανώνυμη πηγή στο People. «Όσα χρόνια κι αν κάνουν να συνεργαστούν ξανά, υπάρχει η ίδια συμπάθεια και ο ίδιος σεβασμός μεταξύ τους. Ήταν πολύ χαρούμενοι που θα συνεργάζονταν και σε αυτή την ταινία».

Πρόκειται για ένα θρίλερ σε σενάριο και σκηνοθεσία του Jon Watts, για δύο μοναχικούς τύπους του υποκόσμου που αναλαμβάνουν την ίδια αποστολή. «Και οι δύο ενδιαφέρονται πραγματικά για αυτό το πρότζεκτ» προσθέτει η ίδια πηγή για τους πρωταγωνιστές. «Το διασκεδάζουν με την ψυχή τους μέχρι την ημέρα που θα βγει στις αίθουσες».

Η οικειότητά τους είναι τόση ώστε δεν διστάζει ο ένας να αστειευτεί για τον άλλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν ο Clooney είχε ερωτηθεί, το 2021, για την επόμενη συνεργασία με τον φίλο του, είχε σχολιάσει: «Ο Brad ήταν προφανώς η πιο φτηνή διαθέσιμη επιλογή σε ηθοποιό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ