Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

5 έξυπνα Τips που θα αυξήσουν τη διάρκεια «ζωής» του κινητού σας


Η αγορά ενός κινητού είναι μια δαπανηρή επένδυση. Είναι λογικό να θέλεις να παρατείνεις τη ζωή της μπαταρίας του για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής το τηλέφωνο σου.

Υπάρχουν πολλά tips που μπορούν να ενισχύσουν την ισχύ της μπαταρίας, να εξοικονομήσουν χώρο αποθήκευσης και να σου επιτρέψουν να έχεις ένα κινητό που λειτουργεί καλά για μήνες και χρόνια περισσότερο από ό,τι νόμιζες ποτέ.

Χρήσιμα tips για την μπαταρία του κινητού σου

1. Παρακολούθησε τη φωτεινότητα της οθόνης

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να μειώσεις την ισχύ της μπαταρίας είναι να μειώσεις τη φωτεινότητα της οθόνης και να απενεργοποιήσεις τις υπηρεσίες τοποθεσίας και την ανανέωση εφαρμογών φόντου για να τη διατηρήσεις σε καλή κατάσταση.

2. Μείωσε τον αποθηκευτικό χώρο που έχεις

3. Άλλαξε τους φορτιστές όταν χρειάζεται

Εάν ο φορτιστής σας είναι φθηνός και έχετε καταλάβει ότι δεν είναι πιστοποιημένος, μην αφιερώσετε άλλη μια μέρα τροφοδοτώντας τη συσκευή σας με αυτόν. Αυτοί οι φορτιστές μπορούν συχνά να προκαλέσουν περισσότερο κακό παρά καλό στη συσκευή σας.

4. Κατάργησε όλες τις προεπιλεγμένες εφαρμογές

Ας το παραδεχτούμε οι περισσότερες δεν χρησιμοποιούμε πολλές από τις εφαρμογές μας, αλλά εξακολουθούν να καταλαμβάνουν κορυφαία θέση στο τηλέφωνό μας. «Ενώ οι εφαρμογές iPhone έχουν πολλές δυνατότητες που μας βοηθούν να ζούμε καλύτερα, πιθανότατα δεν τις χρησιμοποιείτε τακτικά τις περισσότερες από αυτές».

5. Φόρτιζε το τηλέφωνό σου πιο συχνά

Αντί να περιμένεις μέχρι τη νύχτα για να δώσεις στο iPhone σου μια σημαντική περίοδο φόρτισης, απόκτησε την καλή συνήθεια να φορτίζεις περιοδικά τη συσκευή σου, αυτό σημαίνει μεταξύ του 30% και 80% φόρτισης της μπαταρίας.

Αυτό συμβάλλει στην παράταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και είναι μια συνιστώμενη πρακτική — περισσότερο από το να αφήνεις το τηλέφωνό σου να πέσει κάτω από το 10% της μπαταρίας ή να το φορτίζεις συνεχώς στο 100%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ