Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Μάπα ΠΑΟΚ, μάπα τηλεοπτική μετάδοση, μάπα περιγραφή, μάπα διαιτητής και ήττα απο Μποέμιαν


Όλα μαπα, στο παρθενικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League.

Ο Δικέφαλος ήταν ''τα μαύρα του τα χάλια'' στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι τις αλλαγές του Λουτσέσκου στο 60+. Ο Ρουμάνος προπονητής δεν πέτυχε στην αρχική σύνθεση της ομάδας του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ''πιει'' δυο γκολ στο πρώτο μέρος του αγώνα απο την Μποέμιαν.

Οι αλλαγές... άλλαξαν και την εικόνα του ΠΑΟΚ, ο οποίος κατάφερε να μειώσει σε 2-1, δίνονταες ελπίδες για το δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα.

Όσο για την τηλεοπτική μετάδοση ήταν για... ράγκμπι. Ο σκηνοθέτης αποκλείεται να έχει δει στη ζωή του ποδόσφαιρο. Εκτός αν τον πήραν από καμιά πρώην κομμουνιστική δικτατορία του Σιδηρούν Παραπετάσματος.

Από την άληη, αυτός ο Ατρείδης έχει, απλά, βίσμα (γνωστό στην πιάτσα) για να είναιν στο OPEN! Η μόνη που του έλειπε στην περιγραφή για ποικιλία ήταν η Αννίτα Πάνια. Δεν γνωρίζει ούτε τους παίκτες του ΠΑΟΚ, το αστροπελέκι!

Για τον Φινλανδό διαιτητή, τι να πει κανείς; Αν δει το βίντεο του ματς, έστω και χωρίς τις επαναλήψεις που δεν έδειχνε ποτέ ο γκασμάς σκηνοθέτης, πρέπει να... θάψει σήμερα τη σφυρίχτρα του, να βάλει περουκίνι και να χορεύει στις ιρλανδικές παμπ!

Όλα χάλια, σήμερα για τον ΠΑΟΚ, που ελπίζουμε να συνέλθει μέχρι το δεύτερο παιχνίδι της Τούμπας την άλλη Πέμπτη, για να περάσει στην επόμενη φάση του Europa Conference League.


Για την ιστορία

 ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Μποέμιαν, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του νεοσύστατου Europa Conference League, που διεξήχθη την Τρίτη στο Δουβλίνο.

Ο Δικέφαλος, στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι για τη νέα σεζόν, πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, ωστόσο το γκολ του Ολιβέιρα με κεφαλιά στο 77ο λεπτό τον κράτησε ζωντανό στη μάχη της πρόκρισης.

Αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους είχε δώσει ο Κόουτ, ο οποίος σκόραρε στο 23' και στο 52΄, με τον Πασχαλάκη να φέρει ευθύνη στο δεύτερο γκολ της Μποέμιαν.


Ο αγώνας

Οι ασπρόμαυροι ξεκίνησαν με διάθεση το πρώτο επίσημο φετινό τους παιχνίδι αλλά πολύ γρήγορα βρέθηκαν απέναντι σε μία αποφασιστική ομάδα η οποία γνώριζε τι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πολύ νωρίς στο 23' προηγήθηκε με γκολ του Άλιστερ Κουτ με κοντινό εύστοχο πλασέ από το κέντρο της εστίας.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έχει ελάχιστες αξιόλογες στιγμές μία από αυτές στο 3ο λεπτό με χαμένη ευκαιρία από τον Αντριγια Ζίβκοβιτς που δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά.

Στην επανάληψη στο 52' ο ίδιος ποδοσφαιριστής των Ιρλανδών με ένα εξαιρετικό δυνατό σουτ από μακριά, παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Πασχαλάκη, ο οποίος δεν είχε ορατότητα και δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει το μακρινό αυτό σουτ.

Στο 54' ένα δυνατό μακρινό σουτ του Βιεϊρίνια εξουδετέρωσε δύσκολα σε κόρνερ ο Τάλμποτ και αυτή ήταν μία από τις λιγοστές αξιόλογες στιγμές για τον ΠΑΟΚ του δεύτερου μέρους μέχρι το γκολ που σημείωσε.

Ο ΠΑΟΚ ξαναμπήκε στο παιχνίδι με υπέροχο γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα στο 77' μετά από ασίστ του Μουργκ, σε μία φάση που ξεκίνησε από τον Κούρτιτς.

Στο 90' ο ΠΑΟΚ πλησίασε στην ισοφάριση αλλά το δυνατό αριστερό βολέ του Κάρολ Σβιντέρσκι απέκρουσε ο Ιρλανδός τερματοφύλακας σε κόρνερ.

Ο ΠΑΟΚ γενικά δεν ικανοποίησε. Στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα, ξεπέρασε το επίπεδο της μετριότητας, πέτυχε ένα γκολ επιθυμώντας να μπει και πάλι στο παιχνίδι, δεν μπόρεσε όμως να ισοφαρίσει μολονότι είχε την ευκαιρία στο τέλος του παιχνιδιού με τον Πολωνό Σφιντέρσκι.

Κίτρινες: Τάλμποτ, Μπρέσλιν, Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Ολιβέιρα, Κούρτιτς.

Μποέμιαν (Κιθ Λονγκ): Τάλμποτ, Λάιονς, Μπρέσλιν, Σ.Κέλι, Κόρνγουελ (82' Γουίλσον), Κουτ (87' Γουόρντ), Μπάρκλεϊ, Ντιβόι (76' Λέβινγκστον,) Μπαρτ (88' Τιρ. Γουίλσον), Τίρνει, Κέλλυ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σοάρες, Βαρέλα, Βιερίνια, Μιχαηλίδης, Σβαμπ, Εσίτι (63' Κούρτιτς), Καγκάβα (63' Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί (63' Τζιόλης), Άντρ. Ζίφκοβιτς (69' Μουργκ) Ολιβέιρα (82' Σφιντέρσκι).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ