Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Τουρίστας άφησε μια «μικρή περιουσία» σε εργαζόμενο ξενοδοχείου στην Τουρκία


Μια ξεχωριστή ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστές έναν βρετανό τουρίστα και έναν άντρα που εργάζεται ως γκρουμ σε ξενοδοχείο της Τουρκίας.

Ο τουρίστας, ο οποίος περνούσε τις διακοπές του στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν ο Τούρκος άντρας, φέρεται να άφησε στον δεύτερο μια μικρή περιουσία μετά τον θάνατό του.

Ο Charles George Courtney ανέπτυξε φιλία με τον γκρουμ Taskin Dasdan, καθώς κάθε χρόνο έμενε στο ξενοδοχείο Korur De Lux, όπως εργαζόταν.

Μετά τον θάνατο του Charles νωρίτερα φέτος, η οικογένειά του έμεινε έκπληκτη όταν ανακάλυψε στη διαθήκη του ότι το μεγαλύτερο κομμάτι της περιουσίας του πηγαίνει στον Taskin, ενώ υπήρχε πρόβλεψη και για κάποιους άλλους εργαζόμενους του ξενοδοχείου.


Ο Taskin δήλωσε στο Turiz Majansi: «Μας συμπεριφερόταν σαν να είμαστε μέλη της οικογένειάς του. Βοήθησε και για την εκπαίδευση των παιδιών μας. Φυσικά και έχουμε συγκινηθεί».

Ο Taskin εργάζεται ως γκρουμ από το 1990 και γνώριζε τον Charles, η ηλικία του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή, εδώ και πολλά χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο ξενοδοχείο, όπου ο Taskin προσπάθησε να τον κάνει να νιώσει άνετα, όπως έκανε με όλους τους πελάτες.

«Στο ξενοδοχείο, συμπεριφερόμαστε σε όλους με τον ίδιο τρόπο, σαν να είναι οικογένεια, όχι σαν τουρίστες», είπε ο Taskin στο Bayez Gazete. Πρόσθεσε πως γνώριζε ότι ο Charles ήταν γενναιόδωρος γιατί ο μεγαλύτερος σε ηλικία άντρας κάποια στιγμή του είχε δώσει κάποια χρήματα για την εκπαίδευση των παιδιών του. Και για αυτό ένιωθε απίστευτη ευγνωμοσύνη, αλλά δεν περίμενε ποτέ κάτι παραπάνω.

Το ποσό που άφησε ο Charles στον Taskin φέρεται να αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας που διέθετε ο πρώτος.

Ο Taskin έμαθε για την περιουσία όταν επικοινώνησαν από τη Βρετανία με το ξενοδοχείο, λέγοντας ότι θέλουν να μιλήσουν με κάποια μέλη του προσωπικού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ