Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Επίσημο: Στις 5 Οκτωβρίου η κυκλοφορία των Windows 11


Θα διατεθούν δωρεάν ως αναβάθμιση για όσους έχουν Windows 10.

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 11 που είναι η 5η Οκτωβρίου. Το νέο λειτουργικό θα προσφερθεί ως δωρεάν αναβάθμιση σε όσους έχουν Windows 10 PCs και η σχετική διαδικασία θα ξεκινήσει την ίδια μέρα σε φάσεις. Οι νέες συσκευές θα αναβαθμιστούν πρώτες, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και όλες οι άλλες.

Όσοι έχουν υπολογιστή με Windows 10 θα δουν σχετικό μήνυμα με το πότε είναι διαθέσιμη η δωρεάν αναβάθμιση, ενώ μέσω του PC Health App μπορείτε από τώρα να ελέγξετε αν το σύστημά σας είναι έτοιμο για τη νέα έκδοση.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως τα Windows 11 δεν θα κυκλοφορήσουν από την πρώτη μέρα με όλα τους τα χαρακτηριστικά, όπως τα Android Apps.


H αμερικανική εταιρεία έχει προχωρήσει πρόσφατα σε αναθεώρηση των ελάχιστων απαιτήσεων για τη νέα έκδοση, ενώ αποκάλυψε πως όσοι υπολογιστές δεν περνούν το σχετικό εργαλείο συμβατότητας που διαθέτει η ίδια, θα μπορούν να παρακάμψουν τα όποια προβλήματα, απλά κατεβάζοντας ένα σχετικό .iso αρχείο και κάνοντας την εγκατάσταση με διαφορετικό τρόπο.

Για όσους θελήσουν να παραμείνουν στα Windows 10, η Microsoft έχει ανακοινώσει πως το τωρινό λειτουργικό θα υποστηρίζεται με αναβαθμίσεις έως και τις 14 Οκτωβρίου 2025.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ