Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Εκδήλωση της Γραμματείας Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ για το νέο νομοσχέδιο «Ασφαλιστική μεταρρύθμιση για τη νέα γενιά»


Λίγες ώρες πριν το νέο νομοσχέδιο «Ασφαλιστική μεταρρύθμιση για τη νέα γενιά» εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής, η Γραμματεία Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα της Νέας Δημοκρατίας με τη νεολαία του κόμματος συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με τις αλλαγές που φέρνει η νέα μεταρρύθμιση.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης ενώ θα συμμετάσχουν επίσης ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Κόλλιας.

Το σύστημα για τις επικουρικές συντάξεις των νέων αλλάζει. Στόχος είναι με τη δημιουργία «ατομικού κουμπαρά» όχι μόνο να αποκτήσουν οι νέοι τον έλεγχο της επικουρικής τους σύνταξης, αλλά και να πάρουν τελικά υψηλότερη σύνταξη. Όπως συνέβη και στις ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης που εφαρμόζεται επιτυχημένα το σύστημα αυτό.

Η Νέα Δημοκρατία και η ΟΝΝΕΔ απευθύνονται στους νέους και τους καλούν να ενημερωθούν για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση που τους αφορά. Στο πλαίσιο αυτό:

-δημιουργήθηκε το www.epikouriko.gr, μια ιστοσελίδα στην οποία οι νέοι μπορούν να βρουν όλες τις απαντήσεις για τη νέα ασφαλιστική μεταρρύθμιση.

-ανέβηκε στα social media ένα ειδικό ενημερωτικό σποτάκι με κεντρικό σύνθημα «Γιατί οι νέοι θέλουν νέα πράγματα» με το οποίο καλεί τους νέους να μπουν στο νέο site και να ενημερωθούν για το νέο σύστημα επικουρικής ασφάλισης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ