Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Ναόμι Κάμπελ: Τι λέει για το «κακό όνομα» για τις συνεργασίες της και την καραντίνα


Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την εκθαμβωτική ομορφιά της η Ναόμι Κάμπελ, που κατέκτησε τις πασαρέλες από τα 15 της χρόνια.

Το σούπερ μόντελ κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού «The Cut» και μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την ζωή και την πορεία της.

«Υπάρχει ένα ταξίδι. Είμαι ακόμα σε αυτό. Είναι θέλημα Θεού. Απλώς συνεχίζω και θέλω να συνεχίσω να κάνω πράγματα που αγαπώ να κάνω στη ζωή μου. Και, αυτό είναι! Δίνω με καλή πρόθεση. Πάντα. Δίνω καλή ενέργεια. Μην προσπαθείς να με χρησιμοποιήσεις. Μπορεί να πάρεις κάτι από μένα. Μπορεί να πάρεις ένα κομμάτι μου για ένα δευτερόλεπτο, αλλά δεν θα με πάρεις ποτέ ξανά» δηλώνει η Κάμπελ.

Η Ναόμι ήταν το πρώτο μαύρο μοντέλο που κόσμησε το εξώφυλλο της γαλλικής Vogue το 1988 και του περιοδικού TIME, τον Σεπτέμβριο του 1991. Σηματοδότησε έτσι μία νέα εποχή για τις Αφροαμερικανίδες της εποχής, που ονειρεύονταν μια καριέρα στο χώρο της μόδας.

Πώς πέρασε στην καραντίνα

Αποκάλυψε ότι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καραντίνας στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες, και επιτέλους ήρθε η ώρα να επισκεφθεί την οικογένεια της. Αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα η οικογένειά της και αυτές τις ημέρες τις περνάει με τα «αγαπημένα της πρόσωπα». «Δεν είμαι εδώ μόνη μου», είπε. «Είναι σημαντικό να είσαι με τους αγαπημένους σου και να περνάς ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Θέλω οι άνθρωποι μου να εξελίσσονται. Είμαι ανοιχτή στις προκλήσεις που σου φέρνει η ζωή. Θα έλεγα ότι το πιο σημαντικό είναι να βρεις τον “σύντροφο της ψυχής σου” που θα σε καταλάβει», είπε η Κάμπελ στο περιοδικό και αποκαλύπτει ότι θυσίασε την προσωπική της ζωή για την καριέρα της.

Τι λέει για την κακή φήμη που απέκτησε

Η σταρ, κατά την διάρκεια των χρόνων απέκτησε κακή φήμη στις συνεργασίες της. «Έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές. Απλώς πρέπει να συνεχίσω προς τα μπροστά». Περιγράφει τον εαυτό της δυνατό αλλά με πολύ ευαισθησία. Και καταλήγει: «Πρέπει να γίνονται συμβιβασμοί. Δεν έχω πρόβλημα να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να δω αυτό που είμαι. Και μάλιστα όταν ήμουν νεότερη, δεν το “χρησιμοποιούσα” πάντα με σωστό τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ