Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Επεισοδιακό διαζύγιο: Σταρ του NHL κατηγορεί τη σύζυγό του ότι τον χτυπούσε


Επεισοδιακό είναι το διαζύγιο του σταρ του πρωταθλήματος χόκεϊ των ΗΠΑ (NHL) Evander Kane, ο οποίος εξασφάλισε περιοριστικά μέτρα ενάντια στη σύζυγό του, την οποία κατηγορεί ότι τον γρονθοκόπησε πολλές φορές στο πρόσωπο και, σε μία περίπτωση, κουνούσε το μωράκι τους βίαια στη διάρκεια μιας έντονης διένεξης, όπως προκύπτει από τα δικαστικά έγγραφα.

Τα δικαστικά έγγραφα, τα οποία επικαλείται το TMZ, αποκαλύπτουν ένα ακόμη κεφάλαιο στο επεισοδιακό διαζύγιο του 30χρονου Evander και της 29χρονης Anna Kane.

Ο Evander αναφέρθηκε σε τέσσερις περιπτώσεις στις οποίες η Anna φέρεται να έγινε βίαιη απέναντί του. Αυτές καταγράφονται από το 2019 – έναν χρόνο μετά τον γάμο του ζευγαριού – μέχρι τον Ιούλιο του 2021, τον ίδιο μήνα που η Anna κατηγόρησε τον παίκτη ότι στοιχημάτιζε σε δικούς του αγώνες του NHL, σύμφωνα με τη NY Post. Ο ίδιος έχει αρνηθεί τις κατηγορίες, οι οποίες ερευνώνται από το NHL.

Στη διάρκεια του πρώτου περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας που καταγγέλλεται, ο παίκτης αναφέρει πως η σύζυγός του τον χτύπησε «7-8 φορές στο πρόσωπο με τη γροθιά της», μετά από έναν καβγά.


Η Anna φέρεται επίσης να χτύπησε τον Evander στη διάρκεια δύο ακόμη καβγάδων τον Οκτώβριο του 2020 και τον Απρίλιο του 2021.

Μετά από μια διαμάχη τον περασμένο Ιούλιο, ο Evander υποστήριξε ότι η Anna τον έσπρωξε και τον χτύπησε με μια τσάντα πάνω από τον ώμο του την ώρα που προσπαθούσε να απομακρυνθεί από εκείνη.

Στη διάρκεια του ίδιου περιστατικού, ο Evander λέει πως η «Anna κούνησε επικίνδυνα το κοριτσάκι τους», σύμφωνα με το TMZ.



Η Anna έκανε αίτηση διαζυγίου τον ίδιο μήνα. Μερικές εβδομάδες αργότερα, κατηγόρησε τον Evander ότι έστηνε παιχνίδια για να κερδίσει λεφτά και πως εγκατάλειψε την ενός έτους κόρη του για να παρτάρει στην Ευρώπη. Ανέφερε ακόμη ότι δεν είχε αρκετά λεφτά για να αγοράσει γάλα για το μωρό και πως ο Evander της είπε να πουλήσει τη βέρα της για να επιβιώσει.

Ο Evander με τη σειρά του αποκάλεσε την Anna «ψυχικά ασταθή» και τόνισε ότι πάντα φρόντιζε και θα φροντίζει την κόρη του με κάθε τρόπο που μπορεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ