Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Επικοινωνία Ιβάν - Λουτσέσκου για μεταγραφές και στόχους


Την καθιερωμένη εβδομαδιαία τηλεδιάσκεψη είχαν χθες ο Ιβάν Σαββίδης με τον προπονητή της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, στο πλαίσιο της οποίας συζητήθηκαν τόσο οι λεπτομέρειες της πρόκρισης στην Κροατία, όσο και οι στόχοι που προκύπτουν μετά την κλήρωση των ομίλων.

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε την μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την πρόκριση από τον όμιλο, ώστε να βελτιωθεί και η ευρωπαϊκή κατάταξη του ΠΑΟΚ, η οποία είναι κρίσιμη και για τη μελλοντική πορεία της ομάδας στην Ευρώπη. Παράλληλα, έδωσε και το σύνθημα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, υπογραμμίζοντας:

«Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει από την 1η αγωνιστική στις 11 Σεπτεμβρίου. Στο πρωτάθλημα θα εφαρμόσουμε τον κανόνα που είχαμε στο παρελθόν: Όλοι μαζί και θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να μην χάσουμε κανένα βαθμό σε κανένα παιχνίδι. Αυτός θα είναι ο στόχος μας», με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να αποκρίνεται πως συμφωνεί απόλυτα.

Αναλύθηκε η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, όπως διαμορφώθηκε μετά τις τελευταίες προσθήκες, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ευχαριστεί τον Ιβάν Σαββίδη για τη στήριξη και την ενίσχυση ως τώρα της ομάδας, σημειώνοντας:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω καθώς οι τρεις παίκτες που ήρθαν θα μας δώσουν πολλά. Και οι τρεις, ακόμα και ο Τσούμπα ήταν... τρελοί για να έρθουν στην ομάδα...».

Στη συζήτηση τέθηκε και το θέμα των τραυματισμών που απασχολεί έντονα τον Ιβάν Σαββίδη, με αφορμή τον τραυματισμό του Ομάρ Ελ Καντουρί, κάνοντας σαφές πως θα πρέπει όλοι να προσέχουν τους εαυτούς τους και να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, ζητώντας τη μέγιστη δυνατή προφύλαξη όλων των ποδοσφαιριστών και μελών του αγωνιστικού τμήματος σ΄αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή της πανδημίας, ώστε αφενός όλοι να παραμείνουν υγιείς και αφετέρου να μην διακινδυνεύσουν τους στόχους της ομάδας.

«Θα πρέπει όλοι να βάλουν στο μυαλό τους πως πρέπει να προσέχουν τους εαυτούς τους, να προλαμβάνουν καταστάσεις, ώστε να μην βάλουν την ομάδα σε άσχημη θέση. Πρέπει να έχουν όλοι κίνητρο, να κάνουν την δουλειά τους και να αγωνιστούμε για όλους τους στόχους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ