Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Η απίστευτη δικαιολογία που είπε μεθυσμένος οδηγός για να γλιτώσει τη φυλακή


Ο Ερλ Στίβενς Jr από το Βέρο Μπιτς της Φλόριντα έχει τη δική του θεωρία σχετικά με την οδήγηση και το ποτό, η οποία προφανώς και δεν έπεισε τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν...

Ο 69χρονος οδηγός συνελήφθη έπειτα από υπόδειξη μιας κυρίας η οποία κατήγγειλε στην αστυνομία ότι την τράκαρε με το όχημά του την ώρα που περίμενε να εξυπηρετηθεί σε ένα ταχυφαγείο.

Οι αστυνομικοί της Κομητείας Indian River τον σταμάτησαν για έλεγχο, αλλά διαπίστωσαν ότι μύριζε αλκοόλ. Εκτός αυτού στη θέση του συνοδηγού υπήρχε μια χάρτινη σακούλα με ένα μπουκάλι μπέρμπον.

«Αισθάνομαι πολύ ωραία» τους είπε, όπως επίσης ότι δεν διαθέτει άδεια οδήγησης. Το καλύτερο όμως ήταν όταν τον ρώτησαν για το ποτό. Τους απάντησε ότι ναι μεν έπινε μπέρμπον, όχι όμως όταν οδηγούσε, δηλαδή όταν το αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει, αλλά μόνο όταν σταματούσε σε πινακίδες στοπ και στους φωτεινούς σηματοδότες!

Υποβλήθηκε σε τεστ νηφαλιότητας και αλκοτέστ όπου διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ. Το νόμιμο όριο στην περιοχή είναι 0,08 και το μηχάνημα στην περίπτωσή του έδειξε 0,153 και 0,147!

Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και οδήγηση χωρίς δίπλωμα. Όπως αποκάλυψε μάλιστα στους αστυνομικούς, αυτή ήταν η τρίτη φορά που συλλαμβάνεται για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ