Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Όταν αποκαλύφθηκε ο άγνωστος έρωτας του Πέτρου Κωστόπουλου με τη Βάνα Μπάρμπα

Η Βάνα Μπάρμπα υπήρξε το απόλυτο sex symbol της εποχής της, ενώ ήταν η γυναίκα που όλοι οι άνδρες επιθυμούσαν. Δυναμική, σέξι και πετυχημένη η Βάνα Μπάρμπα αποτέλεσε για μία μακρά περίοδο αγαπημένο θέμα του Τύπου, χρεώνοντας τις πολλές φορές και σχέσεις που δεν υφίσταντο καν.

Ωστόσο, υπήρξε μία σχέση που η γνωστή ηθοποιός είχε καταφέρει να την κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα και να μην την γνωρίζει κανείς. Αποκαλύφθηκε χρόνια μετά από την ίδια, προκαλώντας, μάλιστα, αίσθηση με τον τρόπο που έγινε η αποκάλυψη.

Ήταν Φεβρουάριος του 2014, όταν η Μπάρμπα ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε το τότε παντρεμένο ζευγάρι Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού στο Mega. Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής τους συνάντησης, η ηθοποιός άφησε τους πάντες άφωνους, ενώ έφερε τον οικοδεσπότη σε μία μικρή αμηχανία, όταν του είπε: «Γιατί δε λες ότι είμαι από τις λίγες γυναίκες που έφυγα από σένα».

Τότε, ο Κωστόπουλος της είχε απαντήσει: «Και πήρες και τη γάτα μαζί». Μάλιστα, η Τζένη Μπαλατσινού είχε προσθέσει: «Μπορούμε να πούμε ότι τα είχατε. Δεν το έχετε παραδεχθεί ποτέ δημόσια. Ας το πω εγώ, να είναι λίγο πιο grande!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ