Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Υπέφερε από πονόδοντο για μήνες και έδωσε τέλος στη ζωή του

Ένας άνδρας κρεμάστηκε αφού υπέφερε για μήνες από επώδυνο πονόδοντο, όπως ανέφερε η μητέρα του στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο 38χρονος Άντονι Χόσκινς βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Σαουθάμπτον της Βρετανίας στις 3 Απριλίου.

Ο 38χρονος βρισκόταν σε λίστα αναμονής για να αφαιρέσει τους φρονιμίτες του και κάθε βράδυ έπινε ουίσκι και παυσίπονα για να τον βοηθήσουν να κοιμηθεί.

Η μητέρα του Σίρλεϊ δήλωσε ότι «είχε αγανακτήσει με τον πόνο» εβδομάδες πριν πεθάνει, κατά την κατάθεσή της στο δικαστήριο.

Χαρακτηριστικά είπε: «Ο Άντονι ήταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος που προχωρούσε στη ζωή του. Του άρεσε να παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή και δεν είχε οικονομικά προβλήματα. Πάντα πλήρωνε το νοίκι μαζί με τις άλλες υποχρεώσεις του και με έβλεπε κάθε εβδομάδα. Ο Άντονι τώρα έχει ησυχάσει και δεν θα νιώσει άλλον πόνο. Το πραγματικά θλιβερό είναι ότι ο θάνατός του μου κόστισε όσο θα κόστιζε να έχει φτιάξει τα δόντια του σε ιδιώτη γιατρό».

Μία απόδειξη από τράπεζα που βρέθηκε κοντά στη σορό του αποκάλυψε ότι είχε κάνει ανάληψη 3.000 λιρών και επίσης είχε ικετεύσει τα αφεντικά του για περισσότερες υπερωρίες.

Ο αξιωματικός Σάιμον Κόλινς κατέθεσε ότι οι αστυνομικοί παραβίασαν την πόρτα και μπήκαν στο μικρό διαμέρισμα του Χόσκινς αφού η μητέρα του ανήσυχη ανέφερε ότι δεν τον είχε δει για μερικές μέρες.

Από την εξέταση του σημείου που βρέθηκε το πτώμα και την κατάστασή του η ιατροδικαστής συμπέρανε ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ