Θέλετε να δώσετε υπέροχη «ανθρακούχα» γεύση στα φρούτα σας, αλλά δεν ξέρετε πώς να το πετύχετε; Σας έχουμε ένα υπέροχο τρικ!
Βήμα 1ο: Γεμίστε μέχρι τη μέση ένα δοχείο (που σφραγίζει) με ανθρακούχα σόδα ή ανθρακούχο νερό.
Βήμα 2ο: Βάλτε μέσα τα φρούτα σας και βάλτε το δοχείο στο ψυγείο για 6 ώρες.
Βήμα 3ο: Μόλις περάσουν οι ώρες βγάλτε τα φρούτα από το δοχείο και δοκιμάστε τα! Θα εκπλαγείτε με τη γεύση τους καθώς πλέον θα έχουν αποκτήσει μια ζουμερή ανθρακούχα γεύση!
Tip Κάντε αυτό το τρικ όταν θα έχετε καλεσμένους στο σπίτι σας και βάλτε μερικά φρούτα σε μια πιατέλα συνδυάζοντάς τα με σαμπανιζέ κρασί. Το γευστικό αποτέλεσμα θα τους καταπλήξει και εσείς θα ακούσετε πολλά κολακευτικά σχόλια για τις όμορφες ιδέες σας.
Βήμα 1ο: Γεμίστε μέχρι τη μέση ένα δοχείο (που σφραγίζει) με ανθρακούχα σόδα ή ανθρακούχο νερό.
Βήμα 2ο: Βάλτε μέσα τα φρούτα σας και βάλτε το δοχείο στο ψυγείο για 6 ώρες.
Βήμα 3ο: Μόλις περάσουν οι ώρες βγάλτε τα φρούτα από το δοχείο και δοκιμάστε τα! Θα εκπλαγείτε με τη γεύση τους καθώς πλέον θα έχουν αποκτήσει μια ζουμερή ανθρακούχα γεύση!
Tip Κάντε αυτό το τρικ όταν θα έχετε καλεσμένους στο σπίτι σας και βάλτε μερικά φρούτα σε μια πιατέλα συνδυάζοντάς τα με σαμπανιζέ κρασί. Το γευστικό αποτέλεσμα θα τους καταπλήξει και εσείς θα ακούσετε πολλά κολακευτικά σχόλια για τις όμορφες ιδέες σας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ