Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Η ενός έτους κόρη της Κιμ Καρντάσιαν μόλις απέκτησε την πρώτη της Mercedes

Η κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West, Chicago, έγινε ενός έτους και οι γονείς της ετοίμασαν ένα μικρό οικογενειακό δείπνο για λίγους. Κι ενώ το δείπνο σε στενό οικογενειακό κύκλο κυλούσε ήρεμα ότι ήρθε η στιγμή να ανοίξει η Chicago τα δώρα της, όλα άλλαξαν.

Η θεία της μικρής, Kourtney Kardashian, είχε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη για τη μικρή Chicago. Μιας και η ομοιότητα στην μητέρα της, Kim, γίνεται κάθε μέρα και πιο εμφανής, η θεία αποφάσισε να την ενισχύσει κάνοντάς της δώρο ένα αμάξι-μινιατούρα σαν της μητέρας της.



Η Mercedes G-Wagon σε έντονο κίτρινο χρώμα, είναι ίδια ακριβώς με την μητέρα της Chicago West, Kim Kardashian. Το δώρο της μικρής έγινε πόλος έλξης για αδέρφια, αλλά και τον μπαμπά της, Kanye West, όπως βλέπουμε στα insta-stories της μητέρας της.

Η ευτυχισμένη μαμά μοιράστηκε νωρίτερα την ίδια ημέρα μια φωτογραφία της Chicago στο Instagram, γράφοντας και εκεί τις καλύτερες ευχές της, λίγο πριν γεννηθεί το τέταρτο παιδί της. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της, θα είναι αγοράκι και θα το φέρει στον κόσμο παρένθετη μητέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ