Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Μαχαιροπίρουνα διαθέτει το δικό σου κινητό;

Για όσους δεν θέλουν να χάνουν ούτε στιγμή από ό,τι συμβαίνει στα social media, ακόμη και την ώρα που τρώνε, αυτά τα αξεσουάρ για κινητά τηλέφωνα θα γίνουν τα αγαπημένα τους.

Το Sphoon & Phork δεν είναι άλλο από μία ειδικά σχεδιασμένη θήκη για κινητά τηλέφωνα, που επάνω της έχει και από ένα πιρούνι και ένα κουτάλι, τα οποία προσαρμόζονται στη μία άκρη της για να μπορείς ταυτόχρονα να τρως το φαγητό σου και να κοιτάς το κινητό.



Ακούγεται ίσως τρελό, ωστόσο για όσους το κινητό είναι προέκταση του χεριού τους, αυτό το αξεσουάρ μπορεί να αποδειχθεί πραγματικά χρήσιμο. Άσε που έτσι λύνεις και το αιώνιο πρόβλημα του γραφείου: «που θα βρω πιρούνι για να φάω το μεσημεριανό μου;».

Στα συν και ότι καθώς πρόκειται για επαναχρησιμοποιούμενο προϊόν, μειώνεις τα πλαστικά μαχαιροπίρουνα μίας χρήσης που καταλήγουν καθημερινά στα σκουπίδια σου.



Το Sphoon & Phork διατίθεται μέσω του kickstarter.com, που προωθεί καλλιτέχνες και σχεδιαστές με καινοτόμα projects και προς το παρόν είναι συμβατό με iPhone 7, 8, X και XS ενώ μελλοντικά (και εφόσον έχει επιτυχία), θα προσπαθήσουν να επεκτείνουν τη γκάμα των συμβατών συσκευών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ