Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Ο ΠΑΟΚ έχει ομάδα που κερδίζει και τους διαιτητές: 2-1 τα Γιάννενα με γκολ στο 87΄

Μετά και από αυτό το ματς, φαντάζουν ακόμη πιο γραφικοί εκείνοι που μιλούν για "χαλίφη στη θέση του χαλίφη"! Έγιναν πέντε καθαρές περιπτώσεις πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ και απο αυτές δόθηκαν μόνο δύο από τον διαιτητή, ενώ και το γκολ της ισοφάρισης των Ιωαννίνων ήταν οφσάιντ!

Σε ένα παιχνίδι που δεν προσφερόταν για καρδιακούς ο ΠΑΟΚ νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννενα 2-1 με γκολ του νεοαποκτηθέντα 22χρονου Πολωνού, Σβινέρσκι, στο 87΄.
Το διαιτητικό τρίο, ακόμη και ο τέταρτος έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μην κερδίσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Δεν τα κατάφεραν όμως.

Ο Πολωνός Σβιντέρσκι βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη λίγα μόλις λεπτά πριν λήξει το ματς και έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε τος τρεις πολύτιμους βαθμούς που τον οδηγούν στον τίτλο του πρωταθλητή!

Οι παίκτες του Πετράκη χτύπησαν τους αντίστοιχους του Λουτσέσκου με όλες τους τις δυνάμεις: Κλωτσιές, κεφαλοκλειδώματα, καρατιές, τραβήγματα, ευτυχώς δεν υπήρχαν τίποτα λοστοί μέσα στο γήπεδο για να τους χρησιμοποιήσουν και αυτούς.

ΥΓ 1. Να μην εκτελέσει ποτέ άλλη φορά πέναλτι ο, κατά τα άλλα πολύ καλός, Άκπομ (ούτε στις προπονήσεις...). Ήταν η χειρότερη εκτέλεση πέναλτι τις τελευταίας δεκαετίας...

ΥΓ 2. Είναι πλέον μεγάλος σε ηλικία για να μάθει ο Μαουρίτσιο να πλασάρει, αυτό το έχασε προφανώς γιατί δεν το δούλεψε όταν ήταν μικρός...

ΥΓ 3. Τα "κοράκια" Φωτιάδης και Καραγκιζόπουλος προσπάθησαν όσο μπορούσαν να φανούν συνεπίκουροι των "προβλέψεων" του κυρ-Σάββα, όμως δεν τα κατάφεραν αφού ο ΠΑΟΚ έκανε ομάδα που κερδίζει πλέον και τους (Έλληνες) διαιτητές.


ΑΓ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ