Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Ο Τσάκι από τους εφιάλτες μας γίνεται τηλεοπτική σειρά

Καλά τα νέα για τους λάτρεις του horror καθώς ο Chucky (Τσάκι) αναμένεται να αποκτήσει τη δική του σειρά! Πολλά κανάλια κονταροχτυπήθηκαν, αλλά τελικά το SyFy ήταν εκείνο που έκλεισε τη συμφωνία.

Το σενάριο θα γράψει ο Don Mancini, «πατέρας» του Chucky που είχε φτιάξει και την original «Child’s Play» ταινία στην οποία πρωτοεμφανίστηκε η κούκλα μετα χαρακτηριστικά κόκκινα μαλλιά.

«Εδώ και καιρό θέλω να φέρω τον Chucky πίσω στην τηλεόραση και το Syfy είναι το τέλειο δίκτυο για εμάς» δήλωσε ο Mancini και πρόσθεσε: «Η σειρά θα έχει φρέσκια ματιά και θα μας βοηθήσει να κοιτάξουμε βαθύτερα τον χαρακτήρα του Chucky. Αυτό το βάθος μπορεί να στο προσφέρει καλύτερα μία τηλεοπτική σειρά, αλλά θα προσπαθήσουμε ταυτόχρονα να μείνουμε κοντά στην αρχική βερσιόν που τρομοκρατεί το κοινό εδώ και τρεις δεκαετίες».

Ο Chucky έκανε το ντεμπούτο του το 1988 στην ταινία «Child’s Play» που σκηνοθέτησε ο Tom Holland και ήταν βασισμένη σε ιστορία του Mancini. Ακολούθησαν 6 sequel, όλα από την πένα του Mancini.

Η ταινία μεταφράστηκε στα ελληνικά «Η κούκλα του σατανά». Η υπόθεση ήταν η εξής: Λίγο πριν πεθάνει, ο διάσημος στραγγαλιστής Τσαρλς Λη Ρέι (Τσάκι), μεταφέρει την ψυχή του στο σώμα μιας κούκλας που προοριζόταν για παιδικό παιχνίδι. Η κούκλα αυτή αγοράζεται από μια μητέρα ως δώρο για τα εξάχρονα γενέθλια του γιου της. Από την πρώτη ημέρα, η κούκλα ζωντανεύει και δολοφονεί την μπέιμπι-σίτερ του αγοριού. Ακολουθούν αρκετές δολοφονίες που διαπράττει ο Τσάκι αναζητώντας ταυτόχρονα κάποιο ανθρώπινο σώμα για να μεταφέρει την ψυχή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ