Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019

Πατάτες φούρνου σαν «τηγανητές»

Κάντε πατάτες φούρνου σαν «τηγανητές» με λιγότερο λάδι και πιο υγιεινές

 Υλικά

  • 4-5 πατάτες
  • λίγο ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι 
  • ρίγανη ή θυμάρι (προαιρετικά)


 Εκτέλεση συνταγής
Κόβετε τις πατάτες όπως θα τις κόβατε για το τηγάνι ή τη φριτέζα
Τις ξεπλένετε καλά με κρύο νερό και τις στραγγίζετε. Τις ρίχνετε σε αντικολλητικό ταψί.
Περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και αν θέλετε ρίγανη ή θυμάρι.
Ανακατεύετε τις πατάτες καλά με τα χέρια σας.
Ψήνετε στον αέρα στους 180°-200° C μέχρι να ροδίσουν. Τις σερβίρετε σκέτες, πασπαλισμένες με τυρί ή συνοδευμένες από ένα ντιπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ