Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Η ιδιαίτερη προτίμηση του «Γορίλα» που κατηγορείται για την επίθεση στον διαιτητή Τζήλο

Παλαιός γνώριμος των Αρχών είναι ο ένας από τους δύο άνδρες που έχουν ταυτοποιηθεί για την επίθεση στον διεθνή διαιτητή, Θανάση Τζήλο, έξω από το σπίτι του στη Λάρισα.
Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων

Στο χθεσινοβραδινό δελτίο του ΑΝΤ1, ο αστυνομικός συντάκτης του σταθμού, αποκάλυψε πως εκτός από το βεβαρυμένο ποινικό μητρώο, ο συγκεκριμένος άνδρας έχει και το παρατσούκλι «Γορίλας», ενώ είναι γνωστός στις Αρχές και για μια ιδιαίτερη προτίμηση στις 47 ληστείες για τις οποίες είχε συλληφθεί το 2005.

«Μόλις οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους το ονοματεπώνυμο και κυρίως τη φωτογραφία του συγκεκριμένου άνδρα, έβαλαν τα γέλια, γιατί τον ξέρουν με το παρατσούκλι "Γορίλας". Τον γνωρίζουν, γιατί του είχαν περάσει χειροπέδες το 2005 για 47 ληστείες τραπεζών και μάλιστα είχε το χούι να ληστεύει πάντοτε υποκαταστήματα της ίδιας τράπεζας. Τότε, είχε συνεργό έναν άνδρα, ο οποίος είχε το παρατσούκλι "Κύκλωμπας"».

Επίσης, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, η Αστυνομία αρνείται -προς το παρόν- επίσημα ότι εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό του Τζήλου δύο εν ενεργεία αστυνομικοί. «Φαίνεται ότι η Αστυνομία δεν μπορεί μέχρι στιγμής να συνδέσει αυτούς τους δύο άνδρες με το περιστατικό», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ