Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Αλλάζει η ώρα έναρξης του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ

Συνεχείς συσκέψεις πραγματοποιούνταν τον τελευταίο καιρό στο ειδησεογραφικό τομέα του σταθμού και όπως φαίνεται τίποτα δεν ήταν τυχαίο αφού πολύ σύντομα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων αλλάζει ώρα έναρξης. Αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ότι θα ολοκληρώνεται νωρίτερα γιατί θα διαψευστείτε...!

Από την ερχόμενη Δευτέρα λοιπόν 4 Φεβρουαρίου η Σία Κοσιώνη θα καλησπερίζει τους τηλεθεατές στις 19:30, δηλαδή είκοσι περίπου λεπτά νωρίτερα αλλά θα τους αποχαιρετά την ίδια ώρα, λίγο πριν από τις 21:00. Ο νέος Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ομίλου ΣΚΑΪ Βασίλης Παπαδρόσος αποφάσισε να μεγαλώσει τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αξιοποιώντας το ειδησεογραφικό τμήμα του σταθμού.

Βέβαια είναι σαφές ότι λόγω αυτής της αλλαγής το κεντρικό δελτίο θα… κοντραριστεί με τα κεντρικά δελτία ειδήσεων άλλων σταθμών που θα είναι ήδη στον αέρα αλλά στο κανάλι του Φαλήρου πιστεύουν ότι προβάλλοντας περισσότερα θέματα από την ειδησεογραφία και επικαιρότητα θα κερδίσουν τους τηλεθεατές…! Έτσι λοιπόν από την ερχόμενη βδομάδα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ θα ξεκινά νωρίτερα, στις 19:30, μεγαλώνοντας σε διάρκεια με σκοπό να προσφέρει περισσότερη ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο…!


Πηγή: Γρηγόρης Μελάς newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ