Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Η Emily Ratajkowski πιο γυμνή και πιο ερωτευμένη από ποτέ

Η Emily είναι μία φρέσκια και σέξι γυναίκα, αλλά ταυτόχρονα είναι και μία ευτυχισμένη σύζυγος. Το μοντέλο και ο άνδρας της Sebastian Bear-McClard παντρεύτηκαν σε μία διακριτική τελετή στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης τον Φεβρουάριο του 2018. Ήταν ένας γάμος έκπληξη για όλους και προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον και συζήτηση. Η νύφη φορούσε απλά ένα πορτοκαλί κοστούμι Zara, ένα μαύρο βέλο και χρυσά δαχτυλίδια. Για τον γάμο ενημερωθήκαμε από τα social media, όταν δήλωσε μέσω των instagram stories “Λοιπόν, έχω μία έκπληξη, σήμερα παντρεύτηκα”.

Στην αγαπημένη της πλατφόρμα του Instagram η @emrata μοιράζεται μαζί μας από φωτογραφίσεις μέχρι και πολύ προσωπικές της στιγμές. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα προκάλεσε πανικό και πολλά σχόλια με τις αποκαλυπτικές τις εμφανίσεις τόσο με το λευκό πουκάμισο που άφηνε λίγα στη φαντασία, όσο και με το hot άσπρο μαγιό της.



Πέρα από τις σέξι πόζες όμως η Emily δεν παρέλειψε να εκφράσει μέσα από το λογαριασμό της τον έρωτα της για τον Sebastian. για ακόμα μία φορά. Δημοσίευσε, λοιπόν, μία ασπρόμαυρη φωτογραφία για να του ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του. Πρόκειται για μία όμορφη, χαλαρή στιγμή του ζευγαριού σε ένα εστιατόριο, με την Emily να πέφτει στην αγκαλιά του αγαπημένου της και να γελά. Ο Sebastian χαμογελά επίσης κοιτώντας την γυναίκα του και κρατώντας τρυφερά το χέρι της. Το post συνόδεψε βέβαια με την ανάλογη λεζάντα, “Χρόνια πολλά, σύζυγε, σ’αγαπώ κάθε μέρα και πιο πολύ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ