Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Δεκαεξάχρονη κάλεσε την αστυνομία για τον πιο απίθανο λόγο

Μια 16χρονη στο Νότιο Γιούκλιντ του Οχάιο θεώρησε σωστό να καλέσει την άμεση δράση για να καταγγείλει τον πατέρα της επειδή αποφάσισε να την τιμωρήσει παίρνοντάς της το κινητό της.
Οι αρχές έφτασαν στο σπίτι της κακομαθημένης έφηβης, η οποία είχε την εντύπωση πως θα δικαιωθεί. Mόνο που της γύρισε μπούμερανγκ καθώς παρακολούθησε σοκαρισμένη τους αστυνομικούς να παίρνουν το μέρος του πατέρα της, Anthony Robertson, και να της δίνουν ένα καλό μάθημα.

Ο πατέρας της εξήγησε στους αξιωματικούς πως αποφάσισε να την τιμωρήσει με αυτόν τον τρόπο γιατί είχε παραβιάσει έναν από τους κανόνες που της είχε θέσει. Της είχε πει να μην βάλει κωδικό ασφαλείας, κάτι που εκείνη δεν τήρησε με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί.

«Είναι προνόμιο που έχεις κινητό, τελεία και παύλα», λέει απευθυνόμενος στην κόρη του. Και με το μέρος του έχει τον αξιωματικό James Wilson που αναλαμβάνει να τη συνετίσει. «Έχεις ένα τηλέφωνο και ο πατέρας σου έχει τη δυνατότητα και το δικαίωμα να το πάρει από σένα. Το να έχεις τηλέφωνο δεν είναι δικαίωμα», της λέει χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως ο πατέρας της δεν παραβίασε κάποιο νόμο τιμωρώντας τη με αυτόν τον τρόπο. «Αυτό που έκανε δεν συνιστά κλοπή περιουσίας», της λέει.

«Μα πως δεν είναι;» απαντά η 16χρονη για να λάβει την αποστομωτική απάντηση: «Γιατί είναι ο πατέρας σου!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ