Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Όταν οι πέντε γίνονται τρεις

Μια από τις πρώτες ειδήσεις σήμερα, της επομένης της έγκρισης της συμφωνίας των Βρυγηίδων (Πρέσπες) είναι η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ και οι κρίσεις για καινούργιους Α/ΓΕΕΘΑ, Α/ΓΕΣ, Α/ΓΕΝ, Α/ΓΕΑ και Α/ΛΣ.

Το ΚΥΣΕΑ το απαρτίζουν πέντε άτομα τα εξής…. τρία.
Προήδευσε ο Πρωθυπουργός (Α. Τσίπρας) και μετείχαν οι Υπουργοί: α) Εξωτερικών (Α,Τσίπρας), β) Εθνικής Άμυνας (Ε. Αποστολάκης), γ) Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (Φ. Κουβέλης), καθώς και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (Ε. Αποστολάκης).


Αποφάσισαν ότι νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ θα είναι πτέραρχος κ. Χρήστος Χριστοδούλου



Θα ευχηθούμε ολόψυχα, ειδικά εμείς οι Μακεδόνες, τον νέο Α/ΓΕΕΘΑ, πτέραρχο κ. Χρήστο Χριστοδούλου από την μαρτυρική Δράμα, ο οποίος είναι ο πρώτος και μοναδικός Μακεδόνας Αρχηγός Ελληνικής Αεροπορίας από συστάσεώς της το 1934 (μεταξύ 34 αρχηγών), να επιτελέσει στο έπακρο τα νέα του καθήκοντα και να μην χρειαστεί να αντικαταστήσει τον ΥΠΕΘΑ κ. Ε. Αποστολάκη (περίπτωση πολέμου). Στην επικείμενη εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου εκτός από την ευλαβική υπόκλιση στις πολεμικές σημαίες των τριών όπλων να υποκλιθεί και στους αθάνατους νεκρούς του Έθνους και ειδικά se εκείνους της μαρτυρικής πατρίδας του, της Μακεδονίας, τους Μακεδονομάχους. Του ευχόμαστε επίσης να μην του τύχει να υπογράψει συμφωνία παρόμοια με εκείνη που συνυπέγραψε ο προκάτοχός του.


Τερψίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ