Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

"Καταιγίδα" γκολ! Ο ΠΑΟΚ με πεντάρα, χορεύοντας στη βροχή, στους "8" του κυπέλλου!

Χορεύοντας, κυριολεκτικά, στη βροχή οι παίκτες του Δικεφάλου σκόρπισαν τα όνειρα των παικτών και του προπονητή της Παναχαϊκής με 5-0. Η ομάδα της Πάτρας είχε αναθαρρήσει με το 2-1 του πρώτου αγώνα και ήρθε στην Τούμπα με... κουφές ορέξεις.

Ο Λουτσέσκου όμως δεν ρίσκαρε αυτή τη φορά και έστησε σωστά την ομάδα του. Έτσι, παρ' όλη την σφοδρή καταιγίδα σε όλη τη διάρκεια του ματς, η ασπρόμαυρη ομάδα απέδιδε ως μηχανή παραγωγής τελικών φάσεων και γκολ!


Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ κάλυψε το εις βάρος του αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αφού στο 5' και από κόρνερ του Μπίσεσβαρ ο Μάτος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ παραβιάζοντας την εστία του Καπούταγλη.

Στο 37' με ωραίο γκολ του Ζαμπά, από έξυπνη ασίστ του Άκπομ, έγινε το 2-0.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, στο 46' ο ΠΑΟΚ πέτυχε και τρίτο γκολ. Ο Ζαμπά σέντραρε και ο Λημνιός στην κίνηση με σουτ ανέβασε το σκορ στο 3-0, μέσα σε διαρκή αποθέωση αλλά και καταρρακτώδη βροχή.

Το τέταρτο γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 54' ο Λέο Ζαμπά με ωραίο πλασαριστό σουτ, αξιοποίησε την ασίστ του Λημνιού και ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ.


Στο 57' ένα γκολ με κεφαλιά του Ακπόμ ακυρώθηκε κακώς ως οφ-σάϊντ και ο ΠΑΟΚ συνέχισε να «χορεύει» στη βροχή.

Με τους φρενήρεις ρυθμούς που είχε ο ΠΑΟΚ, δεν θα αργούσε και το 5ο γκολ. Αυτό ήρθε στο 67' με έναν «κεραυνό» του Γιόσιπ Μίσιτς, που στο δεκάλεπτο της πρεμιέρας του στην καινούργια του ομάδα πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ.


Κίτρινες: Μίσιτς - Παπατόλιος, Αργυρόπουλος, Μουστακόπουλος

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (68' Λύρατζης), Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Ελ Καντουρί (74' Καρέλλης), Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ (57' Μίσιτς), Λημνιός Ζαμπά, Ακπόμ.

Παναχαϊκή: Καπούταγλης, Σταματόπουλος Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Πολίμος, Παπατόλιος (58' Μουστακόπουλος), Πλέγας, Ελευθεριάδης (53' Μαυριάς), Αργυρόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός (75' Μασούρας).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ