Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Tι κοινό έχει ο Τζορτζ Κλούνεϊ με τον μέλλοντα σύζυγο της πριγκίπισσας Ευγενίας -H σχέση που τους συνδέει

Ο βασιλικός γάμος της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι μας έμεινε αξέχαστος.
Και σίγουρα θα θυμάστε πόσοι λαμπεροί και διάσημοι καλεσμένοι παρέλασαν από το Κάστρο Windsor. Ανάμεσα τους, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Κλούνεϊ. Το ζευγάρι εντυπωσίασε τότε με την κομψή εμφάνιση του. Οι δύο τους είναι αγαπημένοι και πάντα χαμογελαστοί.

Πρέπει λοιπόν να μάθετε πως σίγουρα θα τους ξαναδούμε σε βασιλικό γάμο και μάλιστα πολύ σύντομα.

Ο γάμος της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Τζακ Μπρούκσμπανκ έχει προγραμματιστεί για τις 12 Οκτωβρίου στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor και ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα είναι σίγουρα εκεί, εξαιτίας της σχέσης που τον συνδέει με τον Τζακ.


Τι κοινό έχουν οι δυό τους; Δεν θα το πιστεύετε.

Οχι δεν πρόκειται για κάποια μακρινή συγγένεια του διάσημου ηθοποιού του Χόλιγουντ με τον αρραβωνιαστικό της πριγκίπισσας. Στην πραγματικότητα αυτό που τους συνδέει είναι η τεκίλα!

Η σχέση που τους συνδέει είναι εκτός από φιλική και επαγγελματική.

Ο Τζακ είναι πρεσβευτής της Casamigos Tequila, παραγωγής του Τζορτζ Κλούνεϊ και του Rande Gerber. Eτσι είναι πολύ πιθανό το ζέυγος Κλούνεϊ να παρευβρεθεί και στον επόμενο βασιλικό γάμο που δεν αργεί.

Μπορείτε να ξεκινήσετε να αναρωτιέστε τι θα φορέσει το style icon Αμάλ Αλαμουντίν. Σίγουρα και οι δυο θα είναι υπέροχοι. Μένει να το δούμε στις 12 Οκτώβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ