Το πιο δροσερό φρούτο του καλοκαιριού στην πιο παγωμένη εκδοχή του
Υλικά για 4 άτομα
Εκτέλεση
Αρχικά βάζετε το καρπούζι, το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη και τα σμέουρα σε ένα μπλέντερ και χτυπάτε σε υψηλή ταχύτητα μέχρι το μείγμα να γίνει απαλό.
Ρίχνετε το μείγμα σε φόρμες για γρανίτα και βάζετε ξυλάκια αν χρειάζεται.
Καταψύχετε για 4 ώρες ή αφήνετε για όλο το βράδυ.
Υλικά για 4 άτομα
- 2 ½ φλιτζάνια καρπούζι κομμένο σε κομματάκια χωρίς κουκούτσια
- 1 κουταλιά της σούπας χυμός λεμονιού
- ¼ του φλιτζανιού ζάχαρη
- ½ φλιτζάνι σμέουρα
Εκτέλεση
Αρχικά βάζετε το καρπούζι, το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη και τα σμέουρα σε ένα μπλέντερ και χτυπάτε σε υψηλή ταχύτητα μέχρι το μείγμα να γίνει απαλό.
Ρίχνετε το μείγμα σε φόρμες για γρανίτα και βάζετε ξυλάκια αν χρειάζεται.
Καταψύχετε για 4 ώρες ή αφήνετε για όλο το βράδυ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ