Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Καρπούζι γρανίτα σε ξυλάκι

Το πιο δροσερό φρούτο του καλοκαιριού στην πιο παγωμένη εκδοχή του

Υλικά για 4 άτομα
  • 2 ½ φλιτζάνια καρπούζι κομμένο σε κομματάκια χωρίς κουκούτσια
  • 1 κουταλιά της σούπας χυμός λεμονιού
  • ¼ του φλιτζανιού ζάχαρη
  • ½ φλιτζάνι σμέουρα

Εκτέλεση
Αρχικά βάζετε το καρπούζι, το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη και τα σμέουρα σε ένα μπλέντερ και χτυπάτε σε υψηλή ταχύτητα μέχρι το μείγμα να γίνει απαλό.
Ρίχνετε το μείγμα σε φόρμες για γρανίτα και βάζετε ξυλάκια αν χρειάζεται.
Καταψύχετε για 4 ώρες ή αφήνετε για όλο το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ