Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Κέρκυρα: 53χρονη Ελληνίδα είχε γεμίσει με πλαστά 500ευρα την αγορά

Στο σπίτι της βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ και ελβετικά φράγκα - Η γυναίκα εμπλέκεται σε τουλάχιστον πέντε υποθέσεις
Στη σύλληψη μίας 53χρονης Ελληνίδας, η οποία είχε γεμίσει την αγορά με πλαστά 500ευρα προχώρησαν οι αρχές της Κέρκυρας.

Όπως αποκαλύφθηκε, η 53χρονη είχε εμπλακεί σε τουλάχιστον πέντε υποθέσεις, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της προώθησης και της «εξαργύρωσης» των πλαστών χαρτονομισμάτων.

Από τον έλεγχο που έγινε στο σπίτι της, βρέθηκε ικανός αριθμών από 500ευρα και μεγάλα ποσά σε ελβετικά φράγκα και ευρώ.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη το Σάββατο (18-08-2018) το μεσημέρι στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας, 53χρονη ημεδαπή, για κατοχή και κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων.

Ειδικότερα, η 53χρονη εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και στην έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή της (5) παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των πεντακοσίων (500) ευρώ καθώς και το χρηματικό ποσό των (3.220) ευρώ.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι η 53χρονη εμπλέκεται σε πέντε υποθέσεις κυκλοφορίας πλαστών χαρτονομισμάτων των (500) ευρώ, κατά το χρονικό διάστημα από (05.08.2018 έως και 10.08.2018) για αγορές σε εμπορικά καταστήματα στην πόλη της Κέρκυρας.

Από την έρευνα που ακολούθησε στην οικία που διαμένει προσωρινά η 53χρονη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (12.000) ευρώ περίπου, των (3 . 640) ελβετικών φράγκων, κοσμήματα και δύο υπολογιστές.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας. Ο 53χρονη οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ