Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Εκδήλωση με 450 αθλήτριες στο Βασιλικό Θέατρο (φωτογραφίες)

Το Σάββατο 4 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, η παρουσίαση χορευτικών προγραμμάτων και οι βραβεύσεις των αθλητριών ρυθμικής γυμναστικής των Α.Ο. ΑΡΙΩΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ & Α.Σ. ΕΞΑΝΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ της Έλενας Καιτεζίδου και η απονομή διπλωμάτων των μαθητριών του εργαστηρίου μόδας catwalk της Νατάσας Ντόρτογλου.

Στην εκδήλωση 450 αθλήτριες παρουσίασαν χορευτικά προγράμματα και 8 κορίτσια περπάτησαν στη σκηνή να αναδείξουν τα υπέροχα κοστούμια, που δημιούργησαν οι μαθήτριες του Catwalk.

Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων διατέθηκαν στο ορφανοτροφείο θηλέων «Μέλισσα» και στο Σύλλογο «ΣΥΖΩΗ» για τα παιδιά με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πάνω από 700 άτομα μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη Ιγνάτιος Καιτεζίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, η εκπρόσωπος του Δήμου Καλαμαριάς & Πρόεδρος του Κ.Ε.Δ.ΚΑ. Ολυμπία Αντωνούδη, η Διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου Κυριακή Ουδατζή, το μέλος του Δ.Σ. του Ολυμπιακού Μουσείου Κούλα Γιαννακίδου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ε.Γ.Ο. Σάκης Βασιλειάδης, η Ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου και ο Σχεδιαστής μόδας Κωνσταντίνος Τσίγαρος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των πολυκαταστημάτων attica, του κέντρου εξωσωματικής γονιμοποίησης ΙΑΚΕΝΤΡΟ, του Μακεδονικού Χαλβά, του Ολυμπιακού Μουσείου, της εταιρίας Kyana Professional Hair Products, της slippers & more by Yfantidis, του Rhythmic House Rivoltata, του MAKE UP CONSEPTS ACADEMY by Marianna Vlasidou, του Παραδοσιακό, των ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδη, του Boutique Baking Pepi Beza, του αρτοζαχαροπλαστείου meli meli, του πολυχώρου nodo junior, της SIMEONIDIS ESTATE, της ΣΟΥΡΩΤΗ, του Κοσμοράδιο 95,1, του Plus 102,6 και του more 103. 

Την επικοινωνία ανέλαβε η εταιρία Mar.Com Τζελέπογλου.

Η Έλενα Καιτεζίδου του ΑΡΙΩΝ Πανοράματος & ΕΞΑΝΤΑ Καλαμαριάς, η  Χριστίνα Τζελέπογλου & η Νατάσα Ντόρτογλου του catwalk 

Η Διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου Κυριακή Ουδατζή, η Έλενα Καιτεζίδου του ΑΡΙΩΝ Πανοράματος & ΕΞΑΝΤΑ Καλαμαριάς και η Ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου.

H Νατάσα Ντόρτογλου του catwalk, ο Γιάννης Βασιλειάδης της KYANA, η Ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου & ο Δήμος Ψηφίδης 

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ε.Γ.Ο. Σάκης Βασιλειάδης με την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου

Ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καιτεζίδης με την Έλενα Καιτεζίδου του ΑΡΙΩΝ Πανοράματος & ΕΞΑΝΤΑ Καλαμαριάς την ώρα που παραδίδουν τα κύπελλα

Κίκο Χατζηγιάννη, Νίκος Καλαιζίδης, Νατάσα & Δήμητρα Ντόρτογλου του catwalk με τις δημιουργίες του catwalk & τον σχεδιαστή Κωνσταντίνο.

Ο Αργύρης & η Χαρά Καραμάνη με τον γιό τους και τις κόρες τους αθλήτριες ρυθμικής γυμναστικής

Η Χριστίνα Τζελέπογλου με την Μαρία Νικολαίδη και την κόρη της Χριστίνα αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής

Οι πρωταθλήτριες ρυθμικής γυμναστικής των ΑΡΙΩΝ Πανοράματος & ΕΞΑΝΤΑ Καλαμαριάς

Οι αθλήτριες ρυθμικής γυμναστικής των ΑΡΙΩΝ Πανοράματος & ΕΞΑΝΤΑ Καλαμαριάς

Οι αθλήτριες ρυθμικής γυμναστικής των ΑΡΙΩΝ Πανοράματος & ΕΞΑΝΤΑ Καλαμαριάς



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ