Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Την έσπασε τη Ferrari

Ένας κάτοχος μιας Ferrari 458 έπεσε σε λακκούβα στην Αγγλία και το δικαστήριο ανάγκασε τον δήμο να τον αποζημιώσει για τις βλάβες που προκλήθηκαν στο Ιταλικό supercar.

Ένας κάτοχος μιας Ferrari 458 κατάφερε να αποζημιωθεί μετά από ζημιά που προκλήθηκε στο supercar όταν έπεσε σε μια λακκούβα στην Αγγλία.

Χρειάστηκαν αρκετοί μήνες μέχρι να βγει η απόφαση του δικαστηρίου αλλά στο τέλος ο Scott Nicholas κέρδισε £10,000 (11.550 ευρώ) ως αποζημίωση για τις ζημιές που προκλήθηκαν στη Ferrari.

Ο Nicholas οδηγούσε σε ένα δρόμο του Peterborough πέρυσι τον Μάιο και περίπου στις 10:30 το βράδυ ένιωσε σα να χτύπησε κάτι. ¶νοιξε ο αερόσακος του συνοδηγού και από την αναστάτωση κινδύνευσε να τρακάρει. “Όταν οι αερόσακοι ανοίγουν είναι σαν μια έκρηξη. Ήταν καθαρά θέμα τύχης που δεν υπήρχε κάποιος στο κάθισμα του συνοδηγού και που δεν ερχόταν κάποιο αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας”, δήλωσε.

Δείτε περισσότερα νεα στο AutoΤρίτη

Πέρα από το άνοιγμα του αερόσακου που προξένησε μια ζημιά ύψους 7.000 ευρώ, καταστράφηκε εντελώς η ζάντα αλουμινίου με κόστος 3.500 ευρώ και έπρεπε να επισκευαστεί και η ανάρτηση.

Ωστόσο, πριν γίνουν οι επισκευές, η Ferrari 458 έπρεπε να μείνει παρκαρισμένη για τρεις μήνες που ήταν ο χρόνος που χρειάστηκε μέχρι να έρθουν τα ανταλλακτικά και να γίνουν οι επισκευές.

Ο Nicholas θα πάρει τα χρήματα σε περίπου τρεις εβδομάδες, αλλά θα τα δωρίσει σε φιλανθρωπίες.

Όπως δήλωσε, δεν ήταν θέμα χρημάτων αλλά θέμα αρχής. “Στο δικαστήριο ένιωσα ότι με μισούσαν. Χρησιμοποίησαν κάθε μέσο ώστε να ξεφύγουν και να μην πληρώσουν. Μέχρι που είπαν ότι ένα supercar δεν πρέπει να κυκλοφορεί στους δημόσιους δρόμους.”

Αυτή είναι η μεγαλύτερη αποζημίωση που έχει δοθεί ποτέ από το Peterborough για ζημιές που έχουν σχέση με λακκούβες.




Μας κοινοποιήθηκε από το autotriti.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ