Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Tροχαίο στο Survivor! Στο νοσοκομείο παίκτες - Αλλάζει πλέον ολόκληρο το παιχνίδι;

Ακόμα μια διαρροή από τον Άγιο Δομίνικο, αλλά δεν πρόκειται για κάτι ευχάριστο ή έστω… ανώδυνο αυτή τη φορά!

Συγκεκριμένα, τα πράγματα είναι δύσκολα στο εξωτικό νησί, μιας έγινε ένα τροχαίο ατύχημα, από το οποίο κάποιοι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για την ομάδα των Μαχητών, της οποίας το βανάκι κατά τη διαδρομή τους προς το Συμβούλιο του Νησιού είχε τροχαίο.

Η Ειρήνη Κολιδά νοσηλεύεται με τρία πλευρά σπασμένα, κάνοντας πολλούς να λένε ότι αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, εγκαταλείποντας το παιχνίδι. Κάτι που ίσως να ισχύει και για τον Μάριο Ιωαννίδη, ο οποίος έχει χτυπήσει αρκετά στον αυχένα του, ενώ υπάρχουν φήμες και για χτύπημα στην κλείδα του.

Σύμφωνα με ανάρτηση του star.gr, η είδηση αυτή – δυστυχώς – ισχύει και μάλιστα το τροχαίο έγινε την Τρίτη (οι τηλεθεατές στην Ελλάδα είναι γνωστό άλλωστε ότι ειναι 2 με 3 ημέρες πίσω σχετικά με τα όσα γίνονται στο νησί) και όλη η ομάδα των Μαχητών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου είναι πιθανό να έχει βρεθεί «σοβαρά τραυματισμένος» και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μέσα στις επόμενε ώρες, μας ανέφεραν πηγές από τον ΣΚΑΙ, το κανάλι Φαλήρου θα εκδώσει επίσημη ανακοίνωση μέσα από την οποία θα μάθουμε όλα όσα έχουν συμβεί.

Μέχρι τότε το δικό μας ρεπορτάζ λέει και κάτι ακόμα που αξίζει να αναφερθεί: το βράδυ της Πέμπτης μπορεί να μην δούμε καν αποχώρηση. Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται (εμμέσως) και από το τρέιλερ που προβλήθηκε μετά το επεισόδιο της Τετάρτης, στο οποίο αν και συνήθως δίνονται πλάνα από το επόμενο αγώνισμα, εντούτοις αυτή τη φορά είδαμε μόνο την ομάδα των Διασήμων και την επικοινωνία τους με τα δικά τους πρόσωπα.

Αξίζει να αναφερθεί (κρατώντας κάθε επιφύλαξη) ότι μπορεί πλέον να αλλάξει συλλήβδην το ριάλιτι επιβίωσης γιατί όχι μόνο μιλάμε για «αποδεκατισμό» της ομάδας των Μαχητών μετά το δυστυχές συμβάν, αλλά μιας και έχουν όλοι μεταφερθεί σε ιατρικό κέντρο, τρέφονται κανονικά, κάτι που όμως αντιβαίνει τους κανόνες του παιχνιδιού και θα είναι άδικο σε μετέπειτα αναμέτρησή τους με την αντίπαλη ομάδα.


Πληροφορίες από star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ