Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

"Σοκ" στον Ηρακλή! -6 βαθμοί για οφειλές

Τίποτα δεν πάει καλά στον Ηρακλή! Την ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα αποφάσισε να επιβάλει στον “γηραιό” το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Η συγκεκριμένη ποινή επιβλήθηκε στον Ηρακλή λόγω ανεξόφλητων οφειλών προς τους Μιχάλη Μπουκουβάλα και Παναγιώτη Λαδά. Βέβαια, ο "γηραιός' έχει προθεσμία 3 ημερών για να εξοφλήσει τους παίκτες και να “σβηστεί” η ποινή, εκτός αν δεχτούν και γίνει διακανονισμός.

Όλα αυτά, δυσκολεύουν απίστευτα τόσο την παραμονή του Ηρακλή στην κατηγορία (ισόβαθμος με τον ουραγό Λεβαδειακό), όσο και την προσπάθεια του για να πάρει αδειοδότηση ο φάκελος του για τη νέα σεζόν.

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λαδά κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 511/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπουκουβάλα κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 358/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ