Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Θρήνος για 21χρονo μοντέλο: Αυτοκτόνησε στις φοιτητικές εστίες (φωτογραφίες)

Σοκάρει η αυτοκτονία του 21χρονου μοντέλου και φοιτήτριας Ιατρικής που εμφανίστηκε στο
εξώφυλλο της Vogue Raudha Athif.

Τη Raudha Athif, το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε δωμάτιο φοιτητικής εστίας στο Μπαγκλαντές, είχε επαινέσει για την εντυπωσιακή εμφάνισή της ο πρόεδρος των Μαλδίβων.

Η 21χρονη δευτεροετής φοιτήτρια στο Islami Bank Medical College βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιό της την Τετάρτη από συμφοιτητές της. "Πάντα φαινόταν χαρούμενη. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως θα αυτοκτονούσε", δήλωσε ο επιθεωρητής της φοιτητικής εστίας Mahmuda Begum.

"Ήμουν στον θάλαμό μου. Ξαφνικά άκουσα κραυγές από τους φοιτητές. Έτρεξα στον δεύτερο όροφο και είδα κάποιους φοιτητές να προσπαθούν να σπάσουν την πόρτα του δωματίου της", συμπλήρωσε.

Η πόρτα ήταν κλειδωμένη από μέσα και οι φοιτητές μπήκαν στο δωμάτιο. "Υποψιαζόμαστε ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Ωστόσο δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας", τόνισε ο αξιωματικός Zillur Rahman.

Η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα της ως μοντέλου ήταν μια φωτογραφία της το 2014 από τον φωτογράφο Sotti που ονομάστηκε "Κορίτσι από τις Μαλδίβες με μπλε μάτια" που μάλιστα επαινέθηκε από τον πρώην πρόεδρο των Μαλδίβων στα social media.





Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ