Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Μπερμπάτοφ στο ποδόσφαιρο; Τέπιτς στο μπάσκετ...

Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ φαίνεται πως "ζήλεψε" τον ποδοσφαιρικό, ενεργοποιώντας τη δική του "βόμβα", που ακούει στο όνομα Μιλένκο Τέπιτς.
Οι ασπρόμαυροι έψαχναν εδώ και αρκετό καιρό στην αγορά, προκειμένου να ενισχύσουν την περιφερειακή τους γραμμή με παίκτη από το πάνω ράφι και τον βρήκαν τελικά στο πρόσωπο του Σέρβου γκαρντ, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό (2009-2011).
Ο μάνατζερ του Τέπιτς, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ανακοίνωσε - μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter - τη μεταγραφή του πελάτη του στην ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου, ενώ λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον διεθνή Σέρβο καλαθοσφαιριστή Milenko Tepic για την σεζόν 2015-2016. Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας μας με έναν παίκτη ποιότητας και μεγάλης εμπειρίας από το κορυφαίο επίπεδο.

Ο Milenko Tepic αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:20, προκειμένου να ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα του ΠΑΟΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ