Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Μπερμπάτοφ: "Έντεκα αυτοί, έντεκα και εμείς. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι συναρπαστική"

Αντίστροφα μετρούν στον ΠΑΟΚ για το μεγάλο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ μίλησε στο επίσημο κανάλι της UEFA και, αφού αναγνώρισε την ανωτερότητα του γερμανικού συλλόγου, τόνισε ότι οι Θεσσαλονικείς μέσα στην έδρα τους είναι άλλη ομάδα και παίρνουν ώθηση από τους οπαδούς τους.

«Η Ντόρτμουντ είναι σίγουρα το φαβορί αλλά κι εμείς δεν είμαστε ομάδα που μπορείς να παραβλέψεις ή να υποτιμήσεις. Είμαστε μια νέα ομάδα, με πολλούς καλούς παίκτες, που μαθαίνει και εξελίσσεται», ανέφερε αρχικά ο Βούλγαρος επιθετικός και πρόσθεσε:

«Αν δεν κάνω λάθος, η Ντόρτμουντ δεν έχει γνωρίσει την ήττα σε 11 παιχνίδια. Παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο, πετυχαίνουν πολλά γκολ κι έχουν σπουδαίους παίκτες».

Καταλήγοντας, ο 35χρονος άσος αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα της Τούμπας, λέγοντας: «Η ατμόσφαιρα όμως στο γήπεδο θα είναι συναρπαστική και θα μας δίνει ώθηση, και οι δυο ομάδες θα έχουν από 11 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, και μένει να δούμε ποιος θα επικρατήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ