Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μ.Α.Ζ.Ι -Παρασκευή 2/10, 10.00 πμ

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος πρόκειται να επισκεφθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μ.Α.Ζ.Ι (Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα) και να γνωρίσει από κοντά τη δράση και το φιλανθρωπικό έργο του, που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση επί τέσσερα χρόνια στην πόλη της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας μηνιαίως τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκες σε 1500 περίπου άτομα.

Με αφορμή την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση κατά την οποία θα τιμηθούν και προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης, οι οποίες συνδράμουν το έργο του Μ.Α.Ζ.Ι.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 10 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς, (Μητροπόλεως και Κατούνη γωνία), στην περιοχή “Λαδάδικα”.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή συνεννόηση, είμαστε στη διάθεσή σας.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2310.271510 και 2310.271610.

Θεσσαλονίκη, 25 Σεπτεμβρίου 2015

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Μ.Α.Ζ.Ι

       Ο Πρόεδρος                                                                                     Τα Μέλη
Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας                                                             Κατερίνα Τζαμπάζη
                                                                                                       Αλεξάνδρα Γωγούση
                                                                                                        Αναστασία Λαδένη
                                                                                                         Ηρώ Τζελέπογλου
                                                                                                          Χάιδω Τσάνταλη
                                                                                                          Μαίρη Χατζάκου


Παράλληλα πληροφορηθήκαμε ότι το κοινωνικό παντοπωλείο του ΜΑΖΙ εξυπηρετεί οικογένειες που δοκιμάζονται από τηνανεργία χορηγώντας εντελώς δωρεάν είδη διατροφής, ρουχισμού, καθαριότητας, οικιακού εξοπλισμού, βιβλία, γραφική ύλη και γενικά οτιδήποτε είναι καινούργιο ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθώς καλύπτει και διάφορες υπηρεσίες ιατρικές, νομικές, ψυχολογικής υποστήριξης και άλλες. Η επιλογή των δικαιούχων γίνεται με βάσει συγκεκριμένα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια ενώ από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του κοινωνικού παντοπωλείου τον Ιανουάριο του 2012 διατέθηκαν 150 τόνοι τροφίμων, 55 τόνοι χυμών, 90 τόνοι ψωμιού χάρις στην ουσιαστική βοήθεια 20 εθελοντών που αφιερώθηκαν στους σκοπούς του ΜΑΖΙ.


Πηγή: http://www.xronos.gr/detail.php?ID=96812
το κοινωνικό παντοπωλείο του ΜΑΖΙ εξυπηρετεί οικογένειες που δοκιμάζονται από τηνανεργία χορηγώντας εντελώς δωρεάν είδη διατροφής, ρουχισμού, καθαριότητας, οικιακού εξοπλισμού, βιβλία, γραφική ύλη και γενικά οτιδήποτε είναι καινούργιο ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθώς καλύπτει και διάφορες υπηρεσίες ιατρικές, νομικές, ψυχολογικής υποστήριξης και άλλες. Η επιλογή των δικαιούχων γίνεται με βάσει συγκεκριμένα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια ενώ από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του κοινωνικού παντοπωλείου τον Ιανουάριο του 2012 διατέθηκαν 150 τόνοι τροφίμων, 55 τόνοι χυμών, 90 τόνοι ψωμιού χάρις στην ουσιαστική βοήθεια 20 εθελοντών που αφιερώθηκαν στους σκοπούς του ΜΑΖΙ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ