Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Μακ: Πλέον αγωνίζομαι πιο άνετα

Στην προσωπική του απόδοση αλλά και στις ικανότητες του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα

«Είπα και στο περασμένο παιχνίδι ότι σε κάποια ματς τα καταφέρνω, σε κάποια όχι. Με την ΑΕΚ είχα φάσεις και δεν μπήκε γκολ, είπα ότι θα προσπαθήσω στο επόμενο. Σήμερα είχα μία φάση και έβαλα το γκολ.

Οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί και μας κάνουν πιο δυνατούς έτσι ώστε να πάρουμε και τις επόμενες νίκες. Τώρα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τη Ντόρτμουντ. Ίσως αυτό το καλό ξεκίνημα μου οφείλεται στη θέση και στο ότι παίζω στο κέντρο της επίθεσης.

Εκεί μπορώ να κινούμαι πιο άνετα δεξιά και αριστερά, έχω μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Κατά τα άλλα παίζουμε καλό ποδόσφαιρο αυτή την περίοδο και είμαστε πολύ δυνατοί. Επίσης φέτος παίζουμε πιο στρωτό ποδόσφαιρο και δεν επιδιώκουμε μεγάλες μπαλιές όπως πέρυσι.

Τώρα έχουμε δύο μεγάλα ματς και εκεί θα φανεί κατά πόσο μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι δύο ματς, αλλά πρώτα συγκεντρωνόμαστε στη Ντόρτμουντ. Όλοι οι αντίπαλοι παίζονται, ειδικά μέσα στην Τούμπα. Μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους, ειδικά με το ποδόσφαιρο που παίζουμε.

Πιστεύω σε αυτό. Η Ντόρτμουντ είναι ομάδα Champions League που απλά παίζει στο Europa. Θα κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε για τον κόσμο μας και μετά θα δούμε τον Ολυμπιακό. Έχουμε σκληρό πρόγραμμα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ