Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Βανδή - Τατιάνα: Και ο πόλεμος συνεχίζεται!

Ποια ανακωχή; Ο πόλεμος μαίνεται άσχετα αν οι δυο τους μπροστά στο φωτογραφικό φακό είναι μες στη... γλύκα! Η Τατιάνα Στεφανίδου πρόσθεσε ακόμα ένα επεισόδιο στη διαμάχη της με τη Δέσποινα Βανδή και πλέον περιμένουμε με αγωνία την αντίδραση της τραγουδίστριας.

Η Βανδή έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο “Βεάκειο” και λογικό ήταν να γίνει αντικείμενο σχολιασμού στην εκπομπή της Τατιάνας στο “Ε”. Μετά το τέλος του βίντεο που είχε ετοιμαστεί από τη συναυλία, ξεκίνησε το “θάψιμο” από τους συνεργάτες της Στεφανίδου. Και το κυριότερο; Υπό την ανοχή της τελευταίας! Όλοι γνωρίζουν τόσα χρόνια ότι η Τατιάνα είναι το απόλυτο αφεντικό στην εκπομπή κι αν διαφωνεί με κάτι που λέγεται, το “κόβει” αμέσως. Τώρα, όμως, δεν το έκανε, δείχνοντας με τον τρόπο της ότι τα “καρφιά” προς τη Βανδή δεν την ενόχλησαν καθόλου.

Η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας Χρύσλα Γεωργακοπούλου μιλώντας για τη συναυλία στο “Βεάκειο” σχολίασε τη φωνή της τραγουδίστριας, αναφέροντας ότι έκανε πολλά φάλτσα! Η Τατιάνα τότε ζήτησε να της φέρουν μια... τσίχλα. «Καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής για την Χρύσλα, χωρίς όμως να την εμποδίσει να συνεχίσει τις σπόντες της για τη Βανδή. Μια αντίδραση που για πολλούς που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ήταν τελείως διαφορετική από αυτές που συνηθίζει η Τατιάνα όταν ενοχλείται από σχόλια που γίνονται στον αέρα της εκπομπής της

Καβγάδες και τελεσίγραφα

Το... τσεκούρι του πολέμου λοιπόν βγήκε και κανείς δεν γνωρίζει πότε κι αν θαφτεί. Άλλωστε, η Τατιάνα και η Δέσποινα έχουν ένα παρελθόν γεμάτο άγριους καβγάδες, βαριές κουβέντες αλλά και τελεσίγραφα τού στυλ “ή εγώ ή αυτή”. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να φάνηκε ότι ο πάγος λιώνει, όμως τα πράγματα αποδεικνύονται ότι δεν είναι έτσι. Δεν ήταν μυστική ποτέ η απέχθεια της μίας προς την άλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ