Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Φράγκος: «8 εκατ. Αγίες Γραφές στην Τουρκία ως το 2008″

Ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων δήλωσε για την καταστροφή της Σμύρνης το 1922:

Ήταν η μεγαλύτερη καταστροφή του Ελληνισμού αυτή στη Σμύρνη. Ξεριζώθηκαν μετά από 3000 χρόνια οι Έλληνες στη Μικρά Ασία. Οι ευθύνες της πολιτικής ηγεσίας τεράστιες γιατί έσπειραν τη διχόνοια στον Έλληνα. Η πρώτη μεγάλη σφαγή έγινε στη Φώκια του 1914.

Παίχτηκε μεγάλο παιχνίδι από τις ξένες δυνάμεις Ιταλούς και Γάλλους. Δε μας στήριξαν όταν ήρθε η καταστροφή, δεν πήραν τον κόσμο μας. Ο ελληνικός στρατός άφησε 84.000 νεκρούς στα μικρασιατικά εδάφη. Κι εγώ έχασα τον παππού μου στα τάγματα εργασίας.

Η Ελλάδα είναι το ανάχωμα της Ευρώπης χωρίς καμιά βοήθεια. Η Ελλάδα πολεμούσε το Τζιχάντ εδώ και 1000 χρόνια. Η Ευρωπαίοι τώρα ανακάλυψαν το Ισλάμ και τους φανατικούς του.

Ακόμα και σήμερα οι Έλληνες του Πόντου υποφέρουν. Η Αγια-Σοφιά στην Τραπεζούντα μεταβλήθηκε σε τζαμί.

Τη Σμύρνη ακόμα και σήμερα την αποκαλούν γκιαούρ Ισμίρ. Η πόλη των απίστων. Μέχρι το 2008 είχαν διανεμηθεί στην Τουρκία 8 εκατομμύρια Αγίες Γραφές. Καταλαβαίνεις τι γίνεται. Απλά βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Στο βιβλίο μου «Ποια Τουρκία, ποιοι Τούρκοι;» τα λέω όλα. Για τη μάχη των Ελλήνων με το τζιχάντ, για τη μάχη που έδωσε το ράσο και η Εκκλησία, για το κρυφό σχολειό. Τα γεγονότα ήταν φοβερά.

Αιωνία η μνήμη των 1,5 εκατ. νεκρών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ