Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Ο Mikko Hirvonen δοκιμάζει την AMG GT S (video)

Στη Φινλανδία ένα από τα κορυφαία περιοδικά αυτοκινήτου ονομάζεται Tuulilasi, που σημάινει παρμπρίζ! Δηλαδή αυτοί που το έφτιαξαν σκέφτηκαν πως τι καλύτερο από το να ονομάσεις ένα περιοδικό που μιλάει για αυτοκίνητα, αγώνες, κινητήρες και άλλα… παρμπρίζ!

Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα! Το Tuulilasi (παρμπρίζ) φέτος ανανεώθηκε και στο πρώτο του video στο κανάλι του YouTube μας προσφέρει ένα μοναδικό test drive της Mercedes-Benz AMG GT S δια χειρός του Mikko Hirvonen, ο οποίος τώρα που εγκατέλειψε την ενεργό δράση, αναζητά άλλες περιπέτειες. Όπως καταλαβαίνει κανείς και… πιτσιλιστίρια να το ονόμαζαν το περιοδικό με αυτά τα δεδομένα αλλάζει το πράγμα.

Ο πρώην οδηγός του WRC οδηγεί το γερμανικό supercar σε μια παγωμένη φινλανδική λίμνη και μας λέει την άποψή του που είναι κατά βάση θετική, καθώς εντυπωσιάστηκε από τη δύναμη και τον έλεγχο που μπορούσε να διατηρήσει στο αυτοκίνητο. Δεν του άρεσε μονάχα η θέση των paddles για τις αλλαγές ταχυτήτων, δεδομένου πως δεν τον βόλεψε να αλλάζει ταχύτητες μέσα στις στροφές.

Συνολικά όμως δοκίμασε την Mercedes-Benz AMG GT S πηγαίνοντας περισσότερο με το πλάι, στην παγωμένη λίμνη, παρά ευθεία, ακριβώς όπως αρμόζει σε έναν οδηγό που το μοναδικό που του στέρησε παγκόσμιους τίτλους ήταν ότι συνέπεσε με τον Sebastien Loeb.

Απολαύστε τον στο όμορφο video του Tuulilasi (παρμπρίζ)!



Μας το κοινοποίησε το highoctane.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ