Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Απίστευτο gadget: Δονητής τραβά selfie τον οργασμό (video)

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι το νέο σεξουαλικό gadget, ένας δονητής που κάνει θραύση στις ΗΠΑ, καθώς όχι μόνο προσφέρει υπηρεσίες αυτοϊκανοποίησης, αλλά επιπροσθέτως, απαθανατίζει τη γυναίκα κατά τη διάρκεια του οργασμού της «εκ των έσω».

Ο επαναστατικός δονητής ονομάζεται Svakom Gaga Camera Vibrator και είναι ειδικά κατασκευασμένος για να εκτελεί και χρέη κάμερας, καθώς διαθέτει πολύ ισχυρό φωτισμό και φωτογραφικό φακό ώστε να απαθανατίζει όλα αυτά που συμβαίνουν στο γυναικείο κορμί κατά τη διάρκεια της αυτοϊκανοποίησης.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος δονητής είναι συμβατός με την εφαρμογή FaceTime της Apple, επιτρέποντας έτσι τη μεταφορά των πλάνων μέσω ίντερνετ στη συσκευή κάποιου άλλου με τον οποίο η κάθε γυναίκα θέλει να μοιραστεί τον οργασμό της, σε πραγματικό χρόνο.

Στις κριτικές, κάποιος έχει γράψει: «Το μόνο που έχω να πω είναι ΟΥΑΟΥ. Η φωτογραφική μηχανή είναι τόσο καλής ποιότητας και αποτυπώνει τα πάντα! Είναι τόσο διασκεδαστικό!»

Η συσκευή κοστίζει 165 ευρώ, και οι γυναίκες που την δοκίμασαν δηλώνουν ενθουσιασμένες. Τι να πούμε κι εμείς. Για να το λένε…



KOOLnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ