Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Κωνσταντίνος Γκιουλέκας: "Πόκερ στην πλάτη των Ελλήνων δεν μπορεί να παίζει κανείς - Να πάμε άμεσα σε ένα έκτακτο Συνέδριο" (περιζήτητος ο Κώστας)

«Η εμπιστοσύνη της χώρας μας έχει κλονιστεί στα μάτια των δανειστών μας σε ένα μεγάλο βαθμό από διάφορες αναιρέσεις και δηλώσεις της νέας κυβέρνησης, αλλά ελπίζω αυτό να αποκατασταθεί γρήγορα και το εύχομαι για το καλό του τόπου», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας σήμερα, Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015, στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Τώρα», με την δημοσιογράφο Άννα Μπουσδούκου.
«Πόκερ στην πλάτη των Ελλήνων δεν μπορεί να παίζει κανείς. Δεν ρισκάρουμε την χώρα επειδή λένε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι το πιστωτικό γεγονός το φοβούνται περισσότερο οι έξω. Εάν συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε τα πράγματα προς εσωτερική κατανάλωση χωρίς να κάτσουμε να συζητήσουμε με τους δανειστές μας κινδυνεύουμε να συγκρουστούμε με την ΕΕ. Θα είναι σαν να συγκρουστεί μία αμαξοστοιχία με ένα χιλιαράκι αυτοκίνητο», τόνισε ο Κ.Γκιουλέκας.


Λίγο αργότερα, στον ρ/σ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM, ερωτηθείς για τα σενάρια της «αριστερής παρένθεσης» ο βουλευτής Θεσσαλονίκης σχολίασε σχετικά:
«Αυτή θα ήταν μία επικίνδυνα επιπόλαια θέση. Όπως δήλωσε και ο Αντώνης Σαμαράς στην χθεσινή Κοινοβουλευτική μας Ομάδα η θεωρία της “αριστερής παρένθεσης” μας αποδόθηκε λανθασμένα και θα ήταν τραγικό ένα κόμμα ευθύνης όπως η Νέα Δημοκρατία να ποντάρει στην καταστροφή της χώρας. Εμείς, αντίθετα με την πολιτική πρακτική που ακολούθησε ο ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζουμε τις προσπάθειες της κυβέρνησης».


Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους Ντίνα Μόσχου και Γιώργο Μελιγγώνη στον ρ/σ ALPHA 9,89 FM για την χθεσινή Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ο Κώστας Γκιουλέκας ανέφερε:
«Ήμουν από τους πρώτους που ζήτησε την σύγκλιση των οργάνων. Είναι σημαντικό ότι συνεδρίασε η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα με αυτή την διαδικασία που δεν την είχαμε συνηθίσει έως τώρα. Είναι σημαντικό ότι την Κυριακή θα συνεδριάσει και η Πολιτική Επιτροπή.
Είμαστε ένα ανοιχτό δημοκρατικό κόμμα και δεν έχουμε πρόβλημα να κάνουμε ένα διάλογο με μία γενναία δόση αυτοκριτικής, να εντοπίσουμε τα λάθη μας, με σκοπό να τα διορθώσουμε. Με σκοπό να μην τα ξανακάνουμε.
Και πρότεινα αντί για μία Εθνική Συνδιάσκεψη, όπως είπε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, να γίνουν πολλές θεματικές διασκέψεις σε όλη την Ελλάδα και παράλληλα να πάμε άμεσα σε ένα έκτακτο Συνέδριο που είναι το κορυφαίο όργανο του κόμματος. Και όλα αυτά με σκοπό να κρατήσουμε ενωμένη και ψηλά την παράταξή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ