Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Αχ και θα σκάσετε... Χώρισαν Γερμανού-Ιωάννου, δεν χώρισαν...;;;

Εδώ και αρκετό καιρό οι φήμες έλεγαν ότι ο ουρανός πάνω από την σχέση της Ναταλίας Γερμανού με το Μάνο Ιωάννου δεν είναι ανέφελος.
Τον περασμένο μήνα το ζευγάρι φάνηκε να τα ξαναβρίσκει, αλλά φαίνεται ότι τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και η παρουσιάστρια δεν είναι πια μαζί με το νεαρό ηθοποιό.

Αυτό αναφέρεται σε θέμα του περιοδικού «Οk!»: Φιλικό στο ζευγάρι πρόσωπο ξεκαθάρισε ότι αν και δε μπήκε τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους, όπως ανέφεραν φήμες, η Ναταλία και ο Μάνος ένιωσαν ότι η σχέση τους έκανε τον κύκλο της και, παρά το ότι στο πάρτι γενεθλίων του Θέμη Γεωργαντά, στα μέσα του Φλεβάρη, ήταν και οι δύο παρόντες, είχαν χωρίσει από τότε.

«Καμιά σχέση δεν περνάει 365 μέρες σε ροζ σύννεφο! Υπάρχουν προβλήματα και κρίσεις. Ο Μάνος είναι ένα πολύ καλό παιδί με πολλές ευαισθησίες» δήλωσε πρόσφατα η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξη της στην Real Life, λίγο καιρό πριν το οριστικό φινάλε στη σχέση της με τον ηθοποιό.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι δυο τους πρόσφατα εμφανίστηκαν σε κοσμικό στέκι την ίδια βραδιά, αλλά σε διαφορετικές παρέες και χωρίς επαφή μεταξύ τους.

Έπειτα από δυο χρόνια σχέσης η Ναταλία έκανε ήδη την πρώτη εμφάνισή της ως single την περασμένη Παρασκευή, οπότε και διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας με φίλους χωρίς το Μάνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ