Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ Α.Π.Θ.

Ο Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης, ο πρώτος Ροταριανός Όμιλος που ιδρύθηκε στη Βόρεια Ελλάδα το 1934, με πρώτο ιδρυτικό Πρόεδρο τον τότε Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης Φίλιππο Δραγούμη, αδελφό του μεγάλου Ίωνα Δραγούμη, στο πλαίσιο του εορτασμού των 80 χρόνων του και με αφορμή την τελετή της απονομής των Βραβείων Ευποιϊας 2015 επισκέφθηκε εθιμοτυπικά ως διοργανωτής όμιλος τον Πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθηγητή κ. Περικλή Μήτκα.

Ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρος Ασπασίδης, ο πρόεδρος της κοινής Επιτροπής Βραβεύσεων κ. Ντίνος Κωστόπουλος, ο πρόεδρος του Ρ.Ο. Ανατολικής Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Μάργαρης, ο πρόεδρος του Ρ.Ο. Πανοράματος κ. Κώστας Κατάκαλος και η πρόεδρος του Ρ.Ο. Άριστα Τελείν κ. Χαρά Στεφανή, συζήτησαν με τον πρύτανη του Α.Π.Θ. θέματα που άπτονται προσεχείς συνεργασίες, καθώς και προτάσεις κοινών εκδηλώσεων για τον εορτασμό 2.400 χρόνων του μεγάλου φιλόσοφου Αριστοτέλη που θα γίνουν το 2016.

Ως γνωστόν, ο πρύτανης του Α.Π.Θ. κ. Περικλής Μήτκας είναι ο κεντρικός ομιλητής στην φετινή απονομή των “Βραβείων Ευποιϊας” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου, ώρα 11 π.μ. στο ξενοδοχείο The MET με θέμα «Η συμβιωτική σχέση ανθρώπου – υπολογιστή: Είμαστε χρήστες ή υπηρέτες της τεχνολογίας;”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ