Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Η ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ, ΟΙ Π@@ΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΣΤΟ TWITTER

Κinky συζήτηση είχε η Ελεονώρα Μελέτη στο Twitter με τους followers της με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε για τις γυναίκες που γράφουν στο συγκεκριμένο social media σχετικά με γυναικεία και ανδρικά γεννητικά όργανα. Ωστόσο, στη συνέχεια η συζήτηση ξέφυγε κατά πολύ.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έγραψε: « Εγώ τις π@υτσες δεν τις τουιταρω. Τις τρώω Φυσικά οι διάλογοι συνεχίστηκαν και άναψαν πιο πολύ τα αίματα αφού μπήκαν κάποιοι στη συζήτησης και το χόντρυναν πολλοί όμως η Μελέτη συνέχισε… ΄

Το αγόρι τηn ρώτησε ευθέως πόσο πάει η βραδιά ενώ η Μελέτη αφού τον χαρακτήρισε γελοίο πρόσθεσε: «Απλά… αγ@μ%τος. Ούτε εγώ δεν τον δέχτηκα που κάνω ψυχικό σε κακομοίρηδες!». Αλήθεια αυτό το… ψυχικό τι ακριβώς σημαίνει; Πως λυπάται τα αρσενικά και προσφέρει τις υπηρεσίες της;

Άλλος πάλι ανέφερε πως τη ψάχνουν από το tv sirina και η Μελέτη απάντησε πως έχει τα βαπόρια του μπαμπά της! Τι το θελε και τσουπ να σου η απάντηση «Η γκόμενά μου μου είπε κάποτε πως αν σε πηδούσα θα το συγχωρούσε . Θέλει απεγνωσμένα να δουλέψει εκεί» της είπε και η Μελέτη του απάντησε: «Δεν ξέρω αν κάνουνε προσλήψεις έχουν πήξει στους μούτσους…» μετά από ώρες σεξο-συζήτηση η Μελέτη είπε να σταματήσουν ενώ όποιος συνεχίσει σημαίνει ότι έχει μπάμια!!!

Ευτυχώς δεν έχω Twitter!!! Άσε που η μαγκιά είναι ότι τρως και ότι δίνεις να το κρατάς για την πάρτη σου και να μη το διαφημίζεις! Και κάποτε έστειλε σε μένα εξώδικο για τη λέξη γαλακτοτουρμπίνες, που μεταξύ μας τώρα μπροστά στον παρακάτω διάλογο είναι πταίσμα!!! 








blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ