Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Επιμέλεια ΚικήΤσεκούρα
Στο Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για έβδομη συνεχή χρονιά, ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα της Ιατρικής Ορολογίας και Δεξιοτήτων στην Αγγλική Γλώσσα, για το φετινό ακαδημαϊκό έτος. Το τέλος των μαθημάτων εόρτασαν οι συμμετέχοντες γιατροί και νοσηλευτές/τριες.


Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και προσέλευσης των ενδιαφερομένων Ιατρών, αποφασίστηκε και φέτος να συνεχιστούν το καλοκαίρι τα μαθήματα ιατρικής ορολογίας και γλωσσικών δεξιοτήτων στην Αγγλική γλώσσα.

Τα μαθήματα για το καλοκαίρι, θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 16:00 με 20:00, στον 2ο όροφο του Διδασκαλείου Ξένων Γλωσσών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, που βρίσκεται επί της Ιπποκράτους 7.
Έναρξη μαθημάτων 17 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου 2013 τηλ. 2103613261, ή 6973910430


Οργανώτρια και Διδάσκουσα του μαθήματος είναι η κα Μαρία Χιόνη.

Σκοπός των μαθημάτων είναι η βελτίωση των γνώσεων των Ιατρών σε θέματα της Ιατρικής ορολογίας στην Αγγλική Γλώσσα καθώς και η βελτίωση των δεξιοτήτων επικοινωνίας των Ιατρών εις την Αγγλική γλώσσα, τόσο με ξενόγλωσσους συναδέλφους , όσο και κατά την συμμετοχή τους σε σεμινάρια, στην σύνταξη Ιατρικών αναφορών καθώς και στην επικοινωνία τους με τους ασθενείς. Επίσης ενημέρωση των διαφορετικών Ιατρικών συστημάτων περίθαλψης σε σύγχρονες Αγγλόφωνες Δυτικές χώρες. Επιπρόσθετα τα εν λόγω μαθήματα απευθύνονται και σε Ιατρούς (ειδικευόμενους και ειδικευμένους) που θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές η να εργαστούν στο εξωτερικό.
Τα μαθήματα γίνονται με την χρήση σύγχρονων μορφών διδασκαλίας (Role-playing, Interactive learning, παρουσιάσεις από τους μαθητές) καθώς και τεχνολογίας ( Video- Internet- Power Point κλπ). Το υλικό είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένο και ένα μέρος αυτού προέρχεται από Αγγλόφωνα πανεπιστήμια εξωτερικού. Πλέον των ανωτέρω κατά την διάρκεια των μαθημάτων διοργανώνονται ομιλίες από πολύ αξιόλογους ξενόγλωσσους Ιατρούς-Ερευνητές υπό την αιγίδα Πανεπιστημίων Εξωτερικού, της Αμερικάνικης και της Καναδικής Πρεσβείας.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην υπεύθυνη κα. Μαρία Χιόνη στο τηλ 6973910430 και στο email: mhioni@hotmail.com, Γραμματεία Ιπποκράτους 7, 2ος όροφος τηλ. 210 3613261 και 210-3688204 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ