Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ!

Είναι ένα από τα πιο πετυχημένα και διαχρονικά εστιατόρια στη
Μελβούρνη της Αυστραλίας. Αναφερόμαστε στο ελληνικό σουβλατζίδικο "Σταλακτίτες" (Stalactites), το οποίο συμπληρώνει 35 χρόνια ζωής. Οι ιδιοκτήτες του αποφάσισαν μετά από τόσα χρόνια ζωής και σερβιρίσματος πως ήρθε η ώρα για ανακαίνιση, η οποία θα κοστίσει ένα εκατομμύριο δολάρια, ποσό εξωφρενικό για τα ελληνικά δεδομένα -για εστιατόρια που σερβίρει σουβλάκια-, ωστόσο για το συγκεκριμένο σουβλατζίδικο η κατάσταση είναι διαφορετική.

Πρόκειται για ένα εστιατόριο που βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο, στο κέντρο της πόλης, είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο κάθε μέρα προσφέροντας γεύσεις και αρώματα Ελλάδας. Τα εγκαίνια του έγιναν το 1978 από τους ομογενείς Νώντα και Μαρία Κωνσταντακοπούλου και όνομα «σταλακτίτες» προήλθε από το ταβάνι του καταστήματος, από το οποίο κρέμονται πολλοί μικροί σταλακτίτες.

Στα 35 χρόνια λειτουργίας ή διαφορετικά στα 12.500 μερόνυχτα όπως έχουν υπολογίσει τη δουλειά οι ιδιοκτήτες του, έχουν σερβίρει περισσότερα από 5 εκατομμύρια σουβλάκια, ενώ έχουν κερδίσει σημαντικά βραβεία για την υψηλή ποιότητα των πιάτων τους. Συγκεκριμένα το «Stalactites» έχει κερδίσει το Dine Out Award 2003 και Best Greek Restaurant 2008.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ