Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΝΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ!

Και όμως είδατε τόσο ο Γιάχος όσο και ο Τριτσώνης... "συμμορφώθηκαν"!!!
Αυτό αποκάλυψαν και οι έξι ρεφερί του τελικού στα μέλη της ΚΕΔ στα γραφεία της ομοσπονδίας. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "GOAL" τόσο ο διαιτητής Θανάσης Γιάχος, οι βοηθοί Δημήτρης Σαραϊδάρης, Αντώνης Καρατζίκας, ο τέταρτος διαιτητής του τελικού Ηλίας Σπάθας, αλλά και οι επιπρόσθετοι βοηθοί Σταύρος Τριτσώνης και Σταύρος Μάνταλος. ρωτήθηκαν από τα μέλη της Επιτροπής και απάντησαν όλοι ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών και διαμαρτυρήθηκε για την διαιτησία στο πρώτο ημίχρονο.

Οι κανονισμοί αναφέρουν ότι απαγορεύεται η είσοδος στα αποδυτήρια των διαιτητών σε παράγοντες των ομάδων αλλά και σε παράγοντες της ΕΠΟ.

Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες ο Θανάσης Γιάχος είχε μεταβεί στον αθλητικό εισαγγελέα Αριστείδη Κορρέα και ερωτήθηκε αν συνέβη κάτι στο ημίχρονο του τελικού, όπως είχαν καταγγείλει ο Γιάννης Καϋμενάκης, ο οποίος είχε κληθεί τις προηγούμενες ημέρες και ο ίδιος.

Ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα είχε προτρέψει τον εισαγγελέα να δει τις κάμερες που υπάρχουν στους διαδρόμους των αποδυτηρίων του ΟΑΚΑ να διαπιστώσει αν κάποιος μπήκε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια των ρεφερί.

Στο φύλλο αγώνα δεν υπάρχει λέξη για την "επίσκεψη" του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια των διαιτητών και σύμφωνα με τους κανονισμούς προβλέπεται η τιμωρία για τους διαιτητές για το γεγονός ότι η επίσκεψη δεν καταγράφηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ